ΜΠΑΣΚΕΤ

Σανικίτζε: “Είμαι ενθουσιασμένος, υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τον κόουτς Μαρκόπουλο”

Ο Βίκτορ Σανικίτζε βιώνει τις πρώτες μέρες της νέας καριέρας του στο μπάσκετ, ως τεχνικός διευθυντής στον Άρη και το απολαμβάνει.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο πρώην φόργουορντ των κίτρινων έκανε δηλώσεις στο Yellow Radio και τόνισε αρχικά πως “καταρχήν είμαι χαρούμενος που παραμένω στο μπάσκετ. Αυτή είναι η ζωή μου. Ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτό του παίκτη έκλεισε, ένα άλλο άνοιξε και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε ένα τόσο σπουδαίο κλαμπ, με τόση παράδοση. Όπως έδινα το 100% ως παίκτης έτσι θα κάνω και τώρα από αυτή τη θέση, για να βοηθήσω την ομάδα” και πρόσθεσε: “Είμαι ενθουσιασμένος που έχω αυτή την ευκαιρία, αλλά πραγματικά θα είμαι ευχαριστημένος όταν θα έρθουν τα αποτελέσματα, μόνο έτσι θα είμαι πλήρως χαρούμενος”.

Για τη συνεργασία του με τον Σούλη Μαρκόπουλο σχολίασε: “Υπάρχει εξαιρετική συνεργασία με τον κόουτς Μαρκόπουλο. Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες επιλογές για την στελέχωση του ρόστερ, είναι δουλειά μου να συνεργάζομαι με το τεχνικό τιμ, μέχρι σήμερα τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Τον ξέρω τον κόουτς και έχω απεριόριστο σεβασμό για όσα έχει καταφέρει”.

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στο ξεκίνημα της σεζόν είπε: “Πρέπει να το πιστέψουμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, για να δουλέψουμε και να είναι έτοιμη η ομάδα. Δεν χρειάζεται να πω εγώ πόσο σημαντικό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι… Από τον Δημήτρη Γουλιέλμο μέχρι και τον τελευταίο μέσα στην ομάδα, όλοι δουλεύουν για να είναι έτοιμη η ομάδα”.

To Top