ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουλιέλμος: “Το θέμα του ban πρέπει να λυθεί, αλλά είναι ακριβό”

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Γουλιέλμου για το θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου σε σχέση με την προ ημερών συνέντευξη που είχε δώσει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μιλώντας και στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για το συγκεκριμένο ζήτημα ανέφερε πως “η διάθεση του Άρη είναι σταδιακά να κάνει μια πεντάδα Ελλήνων. Αυτό δεν γίνεται σε μια χρονιά ή δύο. Το θέλουμε αυτό διότι ελληνικό είναι το μπάσκετ και θέλουμε να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στο ελληνικό πρωτάθλημα, που για μένα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, αν δείτε τον ανταγωνισμό των ομάδων και το πόσους εξαιρετικούς παίκτες υπάρχουν. Το όνειρό μου είναι να κάνω μια ομάδα με βασική πεντάδα Ελλήνων και να φτιάξει ο Άρης ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα. Να έρθουν τα νεαρά παιδιά κοντά στο μπάσκετ, να τους δώσουμε μια ευκαιρία. Να θυμίσουμε στον κόσμο τι είναι μπάσκετ. Μπάσκετ είναι χαρά, αλληλεγγύη, μπάσκετ είναι αυτό που ξέρουμε όλοι στην καρδιά μας και το ονομάζουμε αθλητισμός.

Ως προς τα ban, είναι μια διαδικασία που όταν τελειώσει, τότε θα ανακοινωθεί. Πιο πριν κάνει κακό να μιλάει ο Άρης πολύ για τα ban. Έχει επτά απαγορευτικά. Ας πούμε ότι έχει λύσει τα τέσσερα και μένουν τρία. Οι υπόλοιποι θα είναι πιο δύσκολοι… Δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ο Άρης να πάει να τους πληρώσει όλους. Όλα τα ban είναι 1.650.000 ευρώ. Συνεπώς γίνονται καθημερινά ενέργειες. Περίπου μόνο εγώ το χειρίζομαι, βοηθούν και οι Έλληνες μάνατζερ. Είναι ένα αγκάθι στα πλευρά του Άρη. Δεν είναι ωραίο να παίζει μια ομάδα στην Ευρώπη και να έχει ban. Πρέπει να λυθεί, αλλά είναι ακριβό”.

To Top