ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Γουρλής” ο Μάντεν για τον Άρη με τα δύο “διπλά” σε ΟΑΚΑ και Τούμπα

Η ΚΕΔ όρισε Ρόμπερτ Μάντεν για τον σαββατιάτικο μεγάλο αγώνα του Άρη με αντίπαλο την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ο Σκωτσέζος που είναι λάτρης των social media δεν είναι η πρώτη φορά που θα διευθύνει αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης. Το έκανε δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Με τις φετινές νίκες επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-2) και κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-10). Πράγμα που δείχνει ότι είναι “γουρλής” και αυτό ευελπιστούν να γίνει και το Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μάλιστα μετά τη νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ, ο Μάντεν είναι ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο κι έκανε λόγο για μια υπέροχη εμπειρία. Μοναδικό του λάθος στο συγκεκριμένο ματς οι καθυστερήσεις στις… καθυστερήσεις!

Ο Σκωτζέζος διαθέτει πλούσια εμπειρία με ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 στις 14/2/21. Το περασμένο καλοκαίρι διεύθυνε την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1, όπως επίσης και το ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 και τους αγώνες Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0, Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 και Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1.

To Top