Ο Σκωτσέζος Μάντεν στο Άρης – ΑΕΚ

Ο Σκωτσέζος Ρόμπερτ Μάντεν ορίστηκε να διευθύνει τον “τελικό” της εξόδου για Ευρώπη μεταξύ Άρη και ΑΕΚ το Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ντέιβιντ Ρουμ και Ρος Μακλέοντ επίσης από τη Σκωτία. Τέταρτος ορίστηκε ο Αθανάσιος Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος Φάμπιο Μέλο με AVAR τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου από την Αρκαδία. Παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάντεν (διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA) ορίζεται σε αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι “γουρλής” καθώς έχει διευθύνει τα δύο διπλά του Άρη κόντρα σε ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι Ολυμπιακός ορίστηκε Έλληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο Άγγελος Ευαγγέλου, έχοντας στο VAR τον γνώριμο Αλιγιάρ Αγκάγεφ από το Αζερμπαϊτζάν, ενώ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα επιλέχθηκε ο Μανούχος, με VAR τον Τζοβάρα.

Στα πλέι άουτ η ΚΕΔ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε διαιτητές από τον πίνακα της δεύτερης κατηγορίας. Η Ελένη Αντωνίου (ψηφίστηκε κορυφαία διαιτητής της Superleague 2 φέτος) θα σφυρίξει το Βόλος-ΟΦΗ, ο Κατοίκος το Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης, ο Μαλούτας το Ιωνικός-Παναιτωλικός και ο Ζαμπάλας το Λαμία-Ατρόμητος.

To Top