ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Γουστάρει” με το καλημέρα! Ξετρελάθηκε από την Θεσσαλονίκη και ξεκινάει το… ψάξιμο!

Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγες ώρες για να… ξετρελαθεί από την Θεσσαλονίκη ο Ντάνιελ Σούντγκρεν!

Μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ξεναγήθηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” προκειμένου να πάρει μία πρώτη “γεύση” από το νέο του ποδοσφαιρικό “σπίτι”. Το γύρισε σχεδόν όλο. Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν απόλυτα θετικές…

Στη συνέχεια, πήρε μια δεύτερη γεύση, από το πώς θα εξελιχθεί η νέα σελίδα στην καριέρα του, μια και έκανε την πρώτη του περιήγηση στην Θεσσαλονίκη, την πόλη στην οποία θα ζήσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Κατά γενική ομολογία, όπως ανέφερε με έμφαση έχει ενθουσιαστεί από αυτά που πρωτοαντίκρυσε! “Γουστάρει” με το καλημέρα!

Βέβαια, όπως είναι επόμενο καλείται να προσαρμοστεί στους ρυθμούς μιας μεσογειακής πόλης, ερχόμενος από την Σκανδιναβία και τον Βορρά και να ξεπεράσει τις (μεγάλες) διαφορές μιας πόλης όπως είναι η Στοκχόλμη, με αυτές της Θεσσαλονίκης, αλλά δείχνει απόλυτα αποφασισμένος να το κάνει.

Μάλιστα για μια ακόμη φορά, επισήμανε ότι θέλει να αναζητήσει το συντομότερο δυνατόν, το κατάλληλο σπίτι που θα ταιριάζει στον ίδιο και στην σύντροφό του, όταν θα έρθουν για μόνιμη εγκατάσταση στην πόλη και αυτό αναμένεται να κάνει σήμερα μετά την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του, βλέποντας υποψήφια σπίτια για να μείνει.

To Top