ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουότερς: “Ένιωσα ήδη την αγάπη του κόσμου! Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος!”

Ενθουσιασμένος που ξεκίνησε η χρονιά, αλλά και από την αγάπη που έχει ήδη νιώσει από τους φιλάθλους του Άρη στις πρώτες μέρες της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ο Ντομινίκ Γουότερς!

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ τόνισε αρχικά πως “είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε επιτέλους. Γνώρισα τον κόουτς και μπορώ να πω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι που ξεκινάμε! Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε”.

Πρόσθεσε πως “επισκέφθηκα ένα εμπορικό κέντρο χθες και παρότι δεν έχουμε παίξει ακόμα το πρώτο μας παιχνίδι, ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων. Κάποιοι με γνώρισαν, με σταμάτησαν και μου μίλησαν και μου ευχήθηκαν να έχουμε καλή χρονιά. Αυτό με κάνει ακόμα πιο ανυπόμονο να ξεκινήσουμε”.

Για το ότι ως πλέι μέικερ θα έχει την κύρια ευθύνη να κάνει ομάδα τον Άρη μέσα στο γήπεδο, με δέκα καινούρια πρόσωπα, είπε ότι “αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι ο πλέι μέικερ, θέλω και πρέπει να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Μίλησα με τον κόουτς, μου εξήγησε ότι στην ομάδα δεν διαχωρίζουμε Έλληνες και ξένους. Είμαστε όλοι ένα γκρουπ, μια ομάδα, ένα σύνολο. Πρέπει να δεθούμε και αυτό είναι το καθήκον μου μέσα στο γήπεδο”.

Για το τι θα θεωρήσει επιτυχία στο τέλος της χρονιάς είπε ότι “θέλουμε να κερδίσουμε. Ο στόχος μας για τους παίκτες είναι να κατακτήσουμε τρόπαια. Είναι πρόκληση η χρονιά, υπάρχει και το Γιούροκαπ. Η ομάδα πέρσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά, φέτος νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο ρόστερ και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε…”.

To Top