ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεπτό προς λεπτό η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Άρη την οποία παρακολουθήσατε ζωντανά από το Κλεάνθης Βικελίδης, λεπτό προς λεπτό, μέσα από τη συνεχή ενημέρωση του PRESSARIS.

Bασικό θέμα συζήτησης ήταν το “αύριο” του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Άρης να άρει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο των Άλεξ Κάλας και Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LIVE TOY PRESSARIS

22.35 Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση…

22.30 Η πλευρά Αρβανιτίδη ξεκαθάρισε ότι αναλαμβάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε οποιαδήποτε κατηγορία, εφόσον τελεσιδικήσει η προσπάθεια για άνοδο. Ο Ερασιτέχνης, αναλαμβάνει την ευθύνη να “τρέξει” το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Μπάμπης Τσοχαταρίδης απαντάει στο αν αναλαμβάνει από σήμερα η “όμάδα Αρβανιτίδη” τον Άρη: “Δεν θα γυρίσουμε πίσω θα πάμε μπροστά. Αύριο το πρωί οι νομικοί σύμβουλοι, του Ερασιτέχνη και οι δικοί μας θα συνεργαστούν για να γίνει ότι μπορεί για το καλύτερο του Άρη. Το διαβεβαιώνω σαν Αρειανός. Ολοι θέλουμε το καλό του Άρη γι αυτό είμαστε εδώ. Εφόσον τελεσιδικήσει η απόφαση αυτή εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την ομάδα.Αναλόγως αν πάρουμε την ομάδα με το που θα αγωνίζεται η ομάδα θα γίνουν ανάλογες κινήσεις.Αυτό θα γίνει μετά την απόφαση.Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αν δεν βγει η απόφαση.Αυτή είναι η πρόταση μας την κάνουμε ξεκάθαρη σε όλους”.

Ο Χρήστος Γρόλλιος έχει τον λόγο: “Οι πιθανότητες είναι λίγες.Στις επόμενες 2-3 μέρες πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις. Το Σώμα πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στους νομικούς που θα αναλάβουν την υπόθεση. Δεν υπάρχουν πολυτέλειες για κανέναν αποκλεισμό δικηγόρου. Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν αύριο το πρωί για να δούμε αν θα υπάρξουν αποτελέσματα. Το θέμα είναι ποιοι δικηγόροι μπορούν να αναλάβουν την υπόθεση. Αναθέστε σε αυτούς που εμπιστεύεστε, χωρίς να έχετε καμία αμφιβολία.”.

21.40 Με 53 ψήφους επικυρώνεται η απόφαση να αρθεί η εμπιστοσύνη προς τον Άλεξ Κάλας. Από το σύνολο των τακτοποιημένων μελών, 12 οι απόντες.

21.30 Σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή η ψηφοφορία για την επικύρωση της απόφασης του δ.σ. περί άρσης της εμπιστοσύνης προς Κάλας-Καλαϊτζίδη. Ψηφίζουν 65 τακτοποιημένα μέλη.

21.05 Διακοπή λίγων λεπτών για να κληθεί στη Συνέλευση ο νομικός του Ερασιτέχνη, Χρήστος Γρόλλιος και να αναλύσει το τι μέλει γενέσθαι με τις εξελίξεις σε νομικό επίπεδο

20.50 Ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας Αρβανιτίδη, Νίκος Κυρκούδης έχει τον λόγο: “Νιώθω ότι συμμετέχω σε μία παράσταση η οποία έχει σκοπό να δώσει χρόνο, άλλοθι και δικαιώματα σε αυτούς που δεν δικαιούνται τίποτα. Διαφωνώ με όλη την διαδικασία, η οποία δεν ε΄χει συγκεκριμένο ζήτημα ημερήσιας διάταξης. Να διαβάζουμε επιστολές ενός ανθρώπου που πρέπει να απολογηθεί. Ζητήσαμε το Σάββατο να μας δοθεί ο φάκελος ο δικαστικός για να δούμε τι μπορούμε να συνεισφέρουμε. Εμείς τι είμαστε; Αυτοί που θα φορτωθούν την αποτυχία των άλλων; Είπαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε σε οποιαδήποτε συνθήκες. Είπαμε ξεκάθαρα, ότι ενδιαφερόμαστε για τον Άρη. Το ερώτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε παραπάνω. Είμαι σχεδόν βέβαιος, ότι ούτε ο Ερασιτέχνης έχει το χαρτί”.

Ανάλυση από τον Τάσο Οικονόμου των κινήσεων που γίνονται κατά της αρνητικής απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων: “Ζητήσαμε ένα χαρτί από την ΕΠΟ, ώστε η εφαρμογή του ΚΑΠ να γίνει από τη σεζόν  16/17 για να πάμε είτε στο ίδιο όργανο, είτε σε αναψηλάφηση της απόφασης. Μας εκπροσωπεί ο Χρήστος Γρόλλιος”

20.30 Ψηφίζεται η άρση εμπιστοσύνης προς τον Άλεξ Κάλας

Απορρίφθηκε το αίτημα του ομογενή επιχειρηματία για αναβολή της Συνέλευσης

20.20 Διαβάστηκε η επιστολή του Άλεξ Κάλας προς το Σώμα με την οποία ζήτησε την αναβολή της Συνέλευσης. Ψηφίζεται από το Σώμα εάν θα γίνει δεκτή.

Ο Τάσος Οικονόμου έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.

20.00 Ξεκίνησε η γενική συνέλευση με τον πρόεδρο, Τάσο Οικονόμου να καλησπερίζει τα μέλη. Πρόεδρος της συνέλευσης ο κ. Καραλίγκας, γραμματέας ο Τάσος Δεσύπρης και πρακτικογράφος η Ελένη Γρηγοράκη.

19.30 Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έφτασε και ο Νίκος Αρβανιτίδης, συνοδευόμενος από τον νομικό εκπρόσωπο του ίδιου και των συνεργατών του, Νίκο Κυρκούδη.

arvanitidis

19.20 Aυξάνεται η προσέλευση των μελών του Ερασιτέχνη. Η γενική συνέλευση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00…

To Top