ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Οι στόχοι δεν εκπληρώνονται τον Οκτώβριο! Είμαστε καινούρια ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο”

Ο Σπύρος Μούρτος επέμεινε εξαρχής ως αρχηγός του Άρη ότι η ομάδα που ξεκίνησε σήμερα την “δημιουργία” της θα χρειαστεί χρόνο, γιατί επί της ουσίας χτίζεται από το μηδέν.

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε πως “είναι μια καινούρια ομάδα. Έχει γίνει μια πολύ σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ, έγιναν πολλές αλλαγές και αυτό που κοιτάμε εμείς τώρα είναι να μπορέσουμε να “δεθούμε” σαν παίκτες και να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο σύνολο ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε”.

Για τους στόχους και τις απαιτήσεις που υπάρχουν είπε ότι “δεν μπορούμε να πούμε πολύ μεγάλα λόγια. Είμαστε στην πρώτη χρονιά που η ομάδα ενισχύεται τόσο σημαντικά. Θα πρέπει να γίνει πολύ σκληρή δουλειά, να “δεθούμε” και να φτάσουμε βήμα βήμα στον στόχο μας”.

Ρωτήθηκε αν νιώθει πίεση επειδή υπάρχουν προσδοκίες και απάντησε πως “δεν είναι άγχος αυτό που υπάρχει, είναι ενθουσιασμός για να μπούμε στο γήπεδο. Είμαι ανυπόμονος και το ίδιο και οι συμπαίκτες μου και τα νέα παιδιά, που θέλουν να δουν το γήπεδο γεμάτο, πώς είναι τα ντέρμπι, να νιώσουν τον κόσμο του Άρη”.

Για την ομάδα είπε ότι “είμαστε σχεδόν από το μηδέν. Είμαστε από πέρσι εγώ, ο Σίμτσακ και ο Φλιώνης. Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος. Οι στόχοι δεν εκπληρώνονται τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Χρειαζόμαστε χρόνο να δεθούμε και να παίξουμε μπάσκετ”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στο ότι θα είναι αρχηγός της ομάδας του Άρη που επιστρέφει στην Ευρώπη ύστερα από τρία χρόνια: “Είναι κάτι το οποίο από πέρσι έχω αντιμετωπίσει με αυτογνωσία, που βρίσκομαι και ποιος είμαι και πόσο μεγάλα ονόματα είχαν πριν από μένα αυτό το αξίωμα”.

To Top