ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γουότερς: “Δεν μας άξιζε τέτοια τύχη… Θέλουμε οι φίλαθλοι να μείνουν δίπλα μας”

Ο Ντομινίκ Γουότερς έδειξε μετά τον αγώνα με την Άλμπα ότι αντιλαμβάνεται την πικρία του κόσμου, την στενοχώρια και την απογοήτευσή του. Ζήτησε να μείνουν δίπλα τους σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα και ευελπιστεί ότι με την επιστροφή στο Παλέ, θα επιστρέψουν και οι νίκες.

Στο αρχικό του σχόλιο ο Αμερικανός πλέι μέικερ είπε: “Παλέψαμε και προσπαθήσαμε και ίσως αυτός είναι ένας λόγος για να μείνουν οι οπαδοί κοντά μας. Δεν μας άξιζε τέτοια τύχη στο παιχνίδι. Παλέψαμε, είχαμε καλή εικόνα για τρία δεκάλεπτα, αλλά στην τελευταία περίοδο χάσαμε κάποια ριμπάουντ, κάποιες μπάλες πήγαν σε αυτούς αντί να τις έχουμε εμείς, δεχθήκαμε κάποιες τεχνικές ποινές. Δώσαμε μεγάλη μάχη σαν ομάδα, δεν αξίζαμε αυτή την ήττα”.

Για τον κόσμο και την απαίτηση που έχει να γυρίσει η ομάδα αυτή τη δύσκολη κατάσταση είπε: “Θέλω να καταλάβουν ότι θέλουμε θετική ενέργεια, όχι αρνητική ενέργεια και να συνεχίσουν να παλεύουν με μας, να είναι δίπλα μας. Προσπαθήσαμε πραγματικά πολύ και αυτό που θέλουμε είναι να μείνουν δίπλα μας”.

Για την επιστροφή στο Παλέ είπε ότι “περιμένουμε με ανυπομονησία να γυρίσουμε στην έδρα μας. Εκεί παίζουμε καλύτερα, σουτάρουμε καλύτερα, παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο και θέλουμε να την βγάλουμε στο επόμενο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά θα σκεφτούμε την Άλμπα…”.

To Top