ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκπέμπει SOS το «κιτρινόμαυρο» βόλεϊ! Ζητείται άμεσα λύση!

Ο κόμπος φαίνεται πως έχει φτάσει στο χτένι, όσον αφορά το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Άρη, και το ερώτημα είναι τι μπορεί να γίνει άμεσα, προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να βγει η χρονιά.

Για μία ακόμα φορά, το τμήμα πέφτει «θύμα» των οικονομικών προβλημάτων του… παρελθόντος, μόνο που αυτή τη φορά η κατάσταση δείχνει να έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ανακοινώθηκε στους παίκτες μείωση της τάξης του 50% και παράλληλα στις σκέψεις των διοικούντων ήταν η απόλυση του τιμ μάνατζερ του τμήματος και της στατιστικολόγου.

Δεδομένου ότι η ομάδα είχε αγώνα την Δευτέρα με αντίπαλο τη Λαμία, οι οποίες εξελίξεις είχαν μετατεθεί για χθες, Τρίτη. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ, Γιάννης Ψηφίδης, βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν κατέστησε εφικτό να πραγματοποιηθεί μία τέτοια συνάντηση.

Στη σημερινή, λοιπόν, απογευματινή προπόνηση οι παίκτες μαζί με τον προπονητή τους, Γιάννη Μέλκα, θα συζητήσουν το πώς θα πράξουν από εδώ και στο εξής, αφού ούτως ή άλλως η «καυτή πατάτα» βρίσκεται (και πάλι) στα χέρια τους

Θα δεχτούν τη μείωση για να βγει η χρονιά, καταβάλλοντας προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία ή ένας-ένας θ΄ αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους;

Πληροφορίες, πάντως, λένε πως ήδη κάποιοι «κίτρινοι» έχουν προτάσεις στα χέρια τους και σκέφτονται το ενδεχόμενο να φύγουν.

To Top