ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουότερς: “Να βγούμε τουλάχιστον τρίτοι!”

Η πικρία υπάρχει. Η χαρά επίσης. Οι στόχοι είναι μπροστά. Ο Ντομινίκ Γουότερς έχει το θάρρος της γνώμης του, άλλωστε εν πολλοίς πήρε την ευθύνη του αποκλεισμού από το Last 32 πάνω του παραδεχόμενος την ευθύνη για την ήττα από τη Νεπτούνας. Τώρα δεν διστάζει να τον πήχη ψηλά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αναφέρθηκε στο τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Άρη για φέτος σχολιάζοντας πως “υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση. Εντάξει, κερδίσαμε την Αρμάνι και θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι, αλλά αποδείξαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε εμείς στους “16” του Γιούροκαπ και αυτό αφήνει μια πίκρα. Μικρές λεπτομέρειες μας κόστισαν. Αυτό που λέγαμε και με τα παιδιά στα αποδυτήρια είναι ότι το μάθημα από αυτόν τον όμιλο είναι ότι όλα μετρούν. Η διαφορά πόντων, τα πάντα… Είμαι απογοητευμένος, γιατί θα ήταν για όλους πολύ καλύτερα αν περνούσαμε. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι ποτέ. Κάναμε κάποια σπουδαία πράγματα φέτος, αλλά δεν καταφέραμε να προκριθούμε”.

Ρωτήθηκε που θεωρεί ότι είχε ο Άρης τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να σφραγίσει την πρόκριση και δίχως δεύτερη σκέψη απάντησε: “Με τη Νεπτούνας σίγουρα. Είχαμε το ματς δικό μας. Είδα το παιχνίδι. Κάποια λάθη δικά μου στο τέλος και αμυντικά και επιθετικά στοίχισαν, γιατί είμαι ηγέτης σε αυτή την ομάδα. Είναι σκληρό αυτό, ήμασταν επτά πόντους μπροστά και δεν σκοράραμε… Πήρα την ευθύνη”.

Για το κίνητρο που είχαν απέναντι στην Αρμάνι είπε ότι “μας ταπείνωσαν και μας ντρόπιασαν στο Μιλάνο. Πήραν τάιμ άουτ ένα λεπτό πριν το τέλος, ήταν ασέβεια αυτό και το είχαμε όλοι στο μυαλό μας. Θέλαμε να αντιδράσουμε και το κάναμε”.

Ο Άρης στρέφεται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γουότερς τόνισε πως “θα προπονηθούμε περισσότερο πλέον, δεν θα είμαστε τόσο κουρασμένοι, θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να βγούμε τουλάχιστον τρίτοι! Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες”.


To Top