Γουότκινς: Δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου!

Ο Ντάριλ Γουότκινς είναι δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο των ημερών αυτών στον Άρη, γιατί καθημερινά κρίνεται η παραμονή του ή όχι στο ρόστερ των κίτρινων. Ο Αμερικανός δήλωσε στο “PRESSARIS.gr” πως δίνει το 100% των δυνατοτήτων του και είναι αισιόδοξος ότι θα κερδίσει το συμβόλαιό του.

Ο Γουότκινς ήταν καλός σήμερα με την Ολίν, έχει παρουσιάσει βελτίωση μέρα με τη μέρα, όμως ακόμα δεν έχει πείσει τους ανθρώπους του Άρη 100%.

Ο ίδιος τόνισε μετά τον αγώνα με την τουρκική ομάδα πως “είμαι εδώ και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Από την πλευρά μου δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και θα συνεχίσω να το κάνω. Ο προπονητής μου λέει συνέχεια να τελειώνω κάθε φάση όταν παίρνω τη μπάλα. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται και θα συνεχίσω αυτή τη προσπάθεια”.

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην πόλη είπε ότι “νιώθω πολύ άνετα, είναι μια πόλη που δίνει τη δυνατότητα σε έναν παίκτη να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος στο μπάσκετ”.

Ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα μείνει και γελώντας είπε: “Δεν το ξέρω αυτό. Είναι κάτι που θα αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ προσπαθώ για το καλύτερο”.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης τον πλησίασε και του είπε ότι ήταν πολύ καλός σήμερα, αλλά “μπορείς και καλύτερα” και του επεσήμανε πως αν η ομάδα είχε πλέι μέικερ (αφού ο Βεργίνης αγωνίστηκε ελάχιστα) θα ήταν ακόμα πιο αποδοτικός.

To Top