ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γούναρης: “Ενωμένοι παλεύουμε για την επιστροφή του Άρη…”

Ο προπονητής του πόλο του Άρη Μανώλης Γούναρης μίλησε για την μεγάλη νίκη της ομάδας κόντρα στον ΟΦΘ και την προοπτική ανόδου στην φυσική της θέση την Α1 κατηγορία.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι ήταν εύκολη η επικράτηση και χρειάζεται δουλειά και εντός και εκτός πισίνας, τα παιδιά αφομοίωσαν αυτά που είπαμε και κερδίσαμε σχετικά εύκολα.

Νομίζω ότι από την στιγμή που έχουμε χαρακτηριστεί από τις καλές ομάδες της Α2 και κερδίζεις εύκολα ένα τέτοιο παιχνίδι, σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Και το παιχνίδι μέσα στην Πάτρα μας έχει βγάλει ουσιαστικά φαβορί και να πούμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μια δύσκολη έδρα και είναι ότι καλύτερο με 2 νίκες με 2 πολλοί δυνατές ομάδες.

Στο παρελθόν είχε χαρίσει πολλά στον σύλλογο, τα τελευταία χρόνια έπεσε λίγο το τμήμα και γενικά στην Ελλάδα και σίγα σιγά με το μεράκι και τον κόσμο υπάρχει μια βοήθεια και είμαστε σε καλό δρόμο. Ενωμένοι παλεύουμε για την επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση”.

Το τμήμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο με τους χορηγούς του, τα κεφάλαια του, έχουμε αρχίσει και κάνουμε και live streaming  τα παιχνίδια από το Facebook, νομίζω ότι πάμε καλά.

Για το πόλο σαν άθλημα:

Νομίζω ότι είναι από τα πιο θεαματικά το πόλο, υπάρχουν μονομαχίες, η μπάλα το γκολ και είναι θεαματικό γιατί γίνεται μέσα στην πισίνα.

Ήταν μια πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα, το κολυμβητήριο γέμισε, υπήρχαν πολλά παιδιά, το χαρήκαμε όλοι, δεν υπήρχαν έκτροπα, ήταν μια όμορφη ευκαιρία να πάει κάποιος να δει ένα αθλητικό γεγονός και μια διαφήμιση για τους γονείς για να στρέψουν τα βλέμματα τους προς το πόλο για τα παιδιά τους.

Τα παιδιά μπορούν να έρθουν από την ηλικία των 7 με 8 ετών και μεγαλύτερα, των μικρών παιδιών γίνεται στο Κλεάνθης Βικελίδης εκεί είναι η έδρα μας φυσικά, κατεβήκαμε στον νέων ανδρών, κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα των παίδων και τον κορασίδων και γενικά γεμίζει το τμήμα σιγά σιγά και με χαροποιεί πολύ αυτό.

To Top