Γράφει ιστορία με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Άντονι Ντέιβις

Έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ είναι ο φόργουορντ των Πέλικανς, Άντονι Ντέιβις.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Έχει συνδέσει το όνομά του με τη Νέα Ορλεάνη, αφού από το 2012 που εισήλθε στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ αγωνίζεται μόνο με τη φανέλα της ομάδας που εδρεύει εκεί (είτε Πέλικανς είτε Χόρνετς). Ο λόγος για τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος προ ημερών κέρδισε θέση στην καλύτερη πεντάδα και την καλύτερη αμυντική πεντάδα της φετινής λίγκας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN αναμένεται να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ, αφού θα του προσφερθούν 230 εκατομμύρια δολάρια (!) για 5 χρόνια. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, η εν λόγω «σύμβαση» θα έχει ισχύ από το επόμενο καλοκαίρι, με τον Ντέιβις να έχει υπογράψει το 2015 συμβόλαιο 5 ετών για 145 εκατομμύρια δολάρια.

Φυσικά καθοριστικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και το τι θα συμβεί με τον σέντερ των «πελεκάνων», ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Σημειωτέο πως τον άτυπο τίτλο του πλέον πλουσιοπάροχου συμβολαίου στην ιστορία του ΝΒΑ κατέχει ο Τζέιμς Χάρντεν, που υπέγραψε πέρσι στους Ρόκετς για 5 χρόνια έναντι 228 εκατομμυρίων δολαρίων.

To Top