Ζιντάν για Κλοπ: «Ήμουν καλύτερος παίκτης από εκείνον!»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού αστειεύτηκε όταν κλήθηκε να μιλήσει για τα κολακευτικά σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για εκείνον. 

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Πιο συγκεκριμένα, όταν έγινε αναφορά στα κολακευτικά σχόλια που έκανε για εκείνον ο Γιούργκεν Κλοπ αρχικά απάντησε αστειευόμενος ότι «Ήμουν λίγο καλύτερος παίκτης από εκείνον» για να συνεχίζει λέγοντας πως «Ως προπονητή των εκτιμώ πάρα πολύ, έχει μεγάλη εμπειρία και έχει πολλά ως τώρα».

Από εκεί και πέρα σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο Γάλλος τεχνικός των Μαδριλένων υποστήριξε ότι «Νομίζω ότι κάνει κάτι σπουδαίο, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πρέπει να ξέρετε ότι ζει για να παίζει τέτοια ματς. Είναι όλη του η ζωή».

Επιπλέον, δήλωσε ότι «Μου αρέσει να παλεύω και πίσω από όλα αυτά είναι η πολύ σκληρή δουλειά, όχι μόνο από την πλευρά μου αλλά και από τους παίκτες μου. Αν θέλεις να ανταγωνιστείς σε ψηλό επίπεδο και είσαι πρόθυμος να εργαστείς σκληρά, μπορείς να πετύχεις. Για μένα αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό».

Από εκεί και πέρα, ο Ζιντάν υποστήριξε ότι η ομάδα δεν είναι το φαβορί στο ματς καθώς θεωρεί πως οι πιθανότητες για κατάκτηση του τροπαίου είναι 50-50.

Πηγή: sdna.gr

To Top