«Γράφει» χιλιόμετρα με το «θεό του πολέμου» στο στήθος, μιλάει για τον Άρη, τον Γκάλη, τον Super 3 (photos)

Άρης δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή το βόλεϊ. Δεν είναι μόνο τα ονόματα της βιτρίνας ή των ομαδικών αθλημάτων που συγκεντρώνουν τα φώτα της δημοσιότητας… Μεγάλη απόδειξη; Ο Αντώνης Παπαδημητρίου.

Ο Ορμυλιώτης δρομέας αντοχής Αντώνης Παπαδημητρίου εκπροσωπεί επάξια τον Άρη σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις στίβου. Φοράει τη φανέλα με το «θεό του πολέμου» στο στήθος και «γράφει»… χιλιόμετρα με επιτυχία.

«Παρότι μεγάλος σε ηλικία, είμαι νέος δρομέας», δήλωσε χαμογελώντας ο 32χρονος Αντώνης Παπαδημητρίου σε παλαιότερη συνέντευξή του στο PRESSARIS και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα πριν τρία χρόνια τον αθλητισμό, γράφτηκα στον ΑΟ Οξυθέμις και άρχισα να παίρνω μέρος σε αγώνες. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα κατευθείαν στα βαθιά, συμμετέχοντας στο Μαραθώνιο ‘Μέγας Αλέξανδρος’, ενώ πέρυσι είχα την πρώτη μου συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, τερματίζοντας ένατος στα 5.000 μ.. Επίσης, στο δρόμο των 10.000 μ.. που διοργανώθηκε παράλληλα με τον Κλασικό Μαραθώνιο για την συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη μάχη του Μαραθώνα, κατάφερα να πάρω την 3η θέση».
Όσο για τη μεταγραφή του στον Άρη, είχε να πει τα εξής: «Είχα προτάσεις από διάφορους συλλόγους αλλά δεν μπορούσα να πω όχι στον Άρη. Από μικρό παιδί είμαι αρειανός. Στο σχολείο παίζαμε μπάσκετ έχοντας πρότυπο τον Γκάλη, ενώ στα θρανία μας υπήρχε παντού η λέξη ‘Άρης’! Ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του Super 3 Ορμύλιας. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα τρέχω, πλέον, με το θεό του πολέμου στο στήθος».
Στον πρόσφατο 1ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο που έγινε στη Θεσσαλονίκη, όταν του πήρε συνέντευξη η δημοτική τηλεόραση, ρωτήθηκε «γιατί φοράει τη φανέλα και την φόρμα του Άρη». Η απάντησή του βγήκε αυθόρμητα: «Θέλει και ρώτημα; Είμαι αθλητής του Άρη και
απο μικρό παιδί είναι ομάδα της καρδιάς μου»!

Ο Παπαδημητρίου τονίζει σε κάθε ευκαιρία: «Προσπαθώ να κρατάω ψηλά, σε κάθε αγώνα, τη σημαία του Άρη μας ψηλά. Πέρα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, υπάρχουν κι άλλα τμήματα στον σύλλογο που χρειάζονται στήριξη». ΄

Και η αλήθεια είναι ότι αθλητές όπως ο Παπαδημητρίου ιδρώνουν την φανέλα, κάνουν πολλά χιλιόμετρα, ουσιαστικά για κανένα κέρδος. Και χρειάζονται τη στήριξη των φιλάθλων και του συλλόγου.

To Top