ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Γρίφος” η αρχική ενδεκάδα-Οι σίγουροι του “Αλενατόρε” και οι ανοιχτές θέσεις…

Στη χθεσινή προπόνηση ο Νίκος Αναστόπουλος κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στη σημερινή πρεμιέρα του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο “Αλενατόρε” έχει καταλήξει στο βασικό κορμό, ωστόσο παραμένουν ανοιχτές αρκετές θέσεις για τις οποίες ίσως και να αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Δεδομένη θεωρείται η χρησιμοποίηση του Τζινάρ στην εστία και των Τσουμάνη-Γεωργιάδη στα άκρα της άμυνας. Ερωτηματικό αποτελεί ο παρτενέρ του Ραούλ Μπράβο στην άμυνα. Την θέση διεκδικούν οι Μελισσάς και Σαμαράς.

Για τη μεσαία γραμμή, παρότι δεν υπήρξε χθες, αλλά και τις προηγούμενες μέρες ξεκάθαρη εικόνα προβάδισμα δείχνουν να έχουν οι Καζναφέρης και Ρόβας, που χρησιμοποιήθηκαν και στο φιλικό παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, χωρίς να αποκλείεται οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

Στο 4-2-3-1 του Νίκου Αναστόπουλου, πίσω από τον φορ περιοχής για τον οποίο ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο Νίκος Αναστόπουλος, δεδομένη θεωρείται η χρησιμοποίηση των Πόι και Ντούνη στις πτέρυγες και του Τάτου στο κέντρο σε πιο ελεύθερο ρόλο.

To Top