ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μία ακόμα χρονιά-“Γολγοθάς”, στόχος η νίκη στην πρεμιέρα! (PRESSARIS-LIVE, 16:00)

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη, ο οποίος στην δική του “πρεμιέρα” στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής φιλοξενεί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σε μία περίοδο, όπου ο Νίκος Αναστόπουλος συνεχίζει το “μοντάρισμα” της ομάδας ενόψει του φετινού πρωταθλήματος οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο τα δείγματα προόδου που έκαναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον “Αλενατόρε” στον πάγκο και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Προβλήματα τραυματισμών και απουσίες για τον 57χρονο κόουτς του Άρη δεν υπάρχουν, καθώς έχει στη διάθεση του όλους τους διαθέσιμους παίκτες πλην του Λεωνίδα Κυβελίδη, ο οποίος δεν έχει αποκτήσει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής.

Η αποστολή του Άρη, όπως την επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος: Τζινάρ, Μπαϊμάκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Λιόνης, Μαζουλουξής.

 

 

To Top