Γραμμόζης: «Προσφεύγω στη δικαιοσύνη για δολοφονία χαρακτήρα»

Ο Δημήτρης Γραμμόζης, που είναι στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν, ετοιμάζεται να προσφύγει στη γερμανική δικαιοσύνη για να προστατέψει τ’ όνομα του από συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του σε τοπικά ΜΜΕ, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο 44χρονος Ελληνας προπονητής υπέγραψε στις αρχές Δεκεμβρίου συμβόλαιο έως το τέλος της φετινής σεζόν και θα ανανεωθεί αυτόματα, σε περίπτωση που καταφέρει ν’ ανεβάσει την ομάδα από τη Β’ εθνική στην μπουντεσλίγκα. Ο Γραμμόζης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες για την αυριανή αναμέτρηση με τη Σάλκε, τόνισε σχετικά:
«Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί παράλογα πράγματα τα οποία είναι ψέματα. Αυτό είναι επιβλαβές για τη φήμη κάποιου, είναι δολοφονία χαρακτήρα, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Σκέφτηκα να κινηθώ νομικά και έχω ήδη προχωρήσει το όλο θέμα». Τα σχετικά ρεπορτάζ ανέφεραν ότι παίκτες της Καϊζερσλάουτερν είναι αντίθετοι με την παρουσία του ομογενή κόουτς στον πάγκο.
«Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να βλάψουν κάποιον προσωπικά. Δεν θα διαμαρτυρηθώ εάν μου ασκηθεί κριτική για μια ήττα, όμως είναι ότι χειρότερο να κρύβεσαι μέσα στην ανωνυμία του διαδικτύου και να επινοείς πράγματα» συμπλήρωσε φανερά εκνευρισμένος. Η «Κάιζερ» προέρχεται από εφτά διαδοχικές ήττες και έχει «κατρακυλήσει» στην 15η θέση της βαθμολογίας.

To Top