Γρανούζης: «Η κρίση επηρεάζει το ποδόσφαιρο» (video)

Εκτενή ρεπορτάζ και συνεντεύξεις έκανε το γερμανόφωνο τηλεοπτικό κανάλι SF από την Ελβετία (θεωρείται το κορυφαίο της χώρας) στο Κλεάνθης Βικελίδης με αφορμή την παρουσία του Ελβετού τερματοφύλακα του Άρη, Έλντιν Γιακούποβιτς, αλλά την κρίση στην Ελλάδα και τις όποιες επιπτώσεις έχει στο ποδόσφαιρο.

Για το τελευταίο θέμα μίλησε στην ελβετική τηλεόραση ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη Γιάννης Γρανούζης.
 «Αν υπάρχει κρίση; Ρίξτε μια ματιά γύρω σας… Ο κόσμος δεν έρχεται όπως παλιά στο γήπεδο. Οι επιπτώσεις είναι σημαντικές, οι ξένοι μας αντιμετωπίζουν με δισταγμό, προσπαθούμε υπό δύσκολες συνθήκες να τα καταφέρουμε» τόνισε ο παράγοντας των κίτρινων. 

granouzisΠρέπει να σημειώσουμε εδώ ότι η προσέλευση των φιλάθλων του Άρη δεν ήταν η αναμενόμενη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το γήπεδο δεν γέμισε, όπως έπρεπε και όπως απαιτούσαν οι ανάγκες της ομάδας. Σίγουρα, ένα σημαντικό ποσοστό για την χαμηλή προσέλευση έχει να κάνει με την οικονομική κρίση που «χτύπησε» κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Όμως, το μεγαλύτερο ποσοστό έχει να κάνει με την άσχημη πορεία της ομάδας. Ο κόσμος έχει πικραθεί, περίμενε καλύτερα αποτελέσματα, ίσως ήθελε να περάσει κι ένα μήνυμα. Η θέση του είναι, όμως, στην κερκίδα. Γι αυτό η ομάδα, οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση πρέπει να τον «ξανακερδίσουν». Αυτό είναι ένα στοίχημα…

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι το συνεργείο της ελβετικής τηλεόρασης πήρε συνεντεύξεις και από φιλάθλους του Άρη αμέσως πριν και μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και περίμενε τον Γιακούποβιτς για μια συνέντευξη με κύριο θέμα όχι το ποδόσφαιρο, αλλά πως αντιμετωπίζει ο ίδιος την ζωή του στην Ελλάδα εν μέσω της οικονομικής κρίσης!

Σχεδόν τα ίδια ρώτησαν οι Ελβετοί και στον Φράνκο Κοστάντσο, τον Αργεντινό γκολκίπερ του Ολυμπιακού, που αγωνιζόταν χρόνια στο ελβετικό πρωτάθλημα…

Δείτε εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη του Γιάννη Γρανούζη:
{youtube}KzQ0nfpxc-4|640|360|1{/youtube}

To Top