ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γραπτή δήλωση Γαλανού για το επεισόδιο

Με γραπτή του δήλωσή του ο Γιώργος Γαλανός τοποθετήθηκε πριν από λίγο στο θέμα του λεκτικού επεισοδίου που έγινε στη γενική συνέλευση.

Αναλυτικά:

“Αναφορικά με τη Γενική Συνέλευση που έλαβε μέρος στο ξενοδοχείο Νεφέλη στις 20/7/2015 έχω να γνωστοποιήσω τα εξής:

“Η παρουσία μου -όπως είχα υποσχεθεί και σε παλαιότερες δημόσιες τοποθετήσεις μου- είχε να κάνει με τη διοικητική μου πορεία την περασμένη σεζόν. Όντας αρχικά ΑΡΕΙΑΝΟΣ αλλά και παράγοντας όφειλα να παρουσιάσω στους παρευρισκομένους, όλα τα οικονομικά στοιχεία με αποδείξεις και παραστατικά από τη θητεία μου ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κατά την έλευσή μου στο χώρο δέχτηκα στημένο, απρόκλητο προπηλακισμό από συγκεκριμένο πρόσωπο που ηγείται συνδεσμιακό κομμάτι. Το ακριβές περιστατικό όχι μόνο ντροπιάζει τη Γ/Σ αλλά και ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στην ομάδα.

Το παραπάνω γεγονος, έγινε κατά τη γνώμη μου εσκεμμένα εξυπηρετώντας νοσηρά συμφέροντα και έχοντας ως βασικό στόχο, να αποτραπούν οι αναφορές μου  που θα εξαπολύονταν προς πάσα κατεύθυνση και θα δημιουργούσαν τριγμούς.

Το επαίσχυντο συμβάν, έχω να αναφέρω, ότι όχι μόνο δεν με αποτρέπει στο να ειπωθούν αλήθειες στο εγγύς μέλλον,  αλλά με φανατίζει περισσότερο”!

 

Γιώργος Γαλανός”

To Top