ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “επίθεση” από Κατσιαούνη και οι παρεμβάσεις Λαμπριάκου, Κλεώπα

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέκος Κατσιαούνης για όσα έγιναν την περασμένη περίοδο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ακούμε για προγράμματα που δεν ε΄χουν εφαρμοστεί ποτέ. Για Γερμανούς που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ. Εμέις ξέρουμε ότι 20 Ιουλίου η ομάδα είναι ακόμα στη Γ΄Εθνική. Η πλευράς μας είναι ξεκάθαρη. Με εμάς υπάρχει η εγγύηση ότι του χρόνου θα είμαστε στη Β΄Εθνική.

Ο κ. Κούης μας είπε να φύγουμε αγκαλιασμένοι, αλλά ο κ. Κλααϊτζίδης είναι στα δικαστήρια εδώ και καιρό με δύο παλαιμάχους του Άρη. Πως να φύγουμε αγκαλιασμένοι. Είμαστε κοντά με επτά παίκτες της Σούπερ Λιγκ και με δύο παίκτες που έπαιξαν παλιά με τον Άρη.

Υπάρχουν κέντρα αποφάσεων της Αθήνας που τον Άρη τον θέλουν μικρό. Δεν μπορούμε να μείνουμε στη Γ΄Εθνική και ο Άρης κινδυνεύει να μείνει σε αυτή την κατηγορία., Ας βάλει ο κάθε Αριεανός σε μία ζυγαριά τα συναισθήματα και τις προτάσεις και ας αποφασίσει.

Και προπονητή έχουμε βρει και προπονητικό κέντρο αλλά και παίκτες έτοιμοι. Όσα ακούστηκαν για μνημόνια εμένα δεν μ ενδιαφέρουν. Εγώ προσπαθώ να καταλάβω την ετοιμότητα των δύο παρατάξεων. Ο κ. Κάλας δεν ξέρει τι θα πει Ακροπόταμος. Εμείς τα ζήσαμε. Η λογική και το συναίσθημα ας κερδίσει, ο Άρης θα συνεχίσει να είναι μεγάλος».

Σημαντικές ήταν οι παρεμβάσεις στη συνέχεια.

Ο Σταύρος Λαμπριάκος τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ πέντε ώρες και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Τα πράγματα είναι πιο απλά απ οτι τα κάνουμε. Εχουμε την παράταξη του κ. Κάλας, η οποία έδωσε αξιοπιστία στην ομάδα, άσχετα αν δεν ανέβηκε. Γιατί δεν πάνε μαζί να εξασφαλίσουν την άνοδο;»

Ενώ ο Λάκης Κλεώπας είπε: «Είμαι μέλος του Άρη από το 1962. Το μόνο που θέλω να πω είναι για την εκκαθάριση. Εχει υπογραφεί από μένα και τον κ. Σεμένη. Λυπάμαι για τον Άρη . Τον αγαπώ σαν την οικογένεια μου, όπως όλοι. Η συνεργασία μου ως εκκαθαριστής, ήταν άψογη και με τον κ. Κάλας και με τον κ. Γαλανό. Τον κ. Αρβανιτίδη δεν τον γνωρίζω, αλλά χαίρομαι που είστε εδώ. Εσείς θα αποφασίσετε, αλλά θέλω μόνο ένα πράγμα. Να αποφασιστεί το καλύτερο για τον Άρη».

To Top