Γρηγορίου: “Είχαμε αρκετή δόση τύχης, αναμενόμενη η πίεσή του Άρη στο β΄μέρος”

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στη συνέντευξη τύπου, για την σημερινή νίκη της ομάδας του στο Χαριλάου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Εξαιρετικό ματς. Μία τεράστια ανατροπή από την ομάδα μου. Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα. Χάναμε στο 12΄με 2-0, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου άλλαξαν νοοτροπία και φιλοσοφία. Αρκετοί σε αυτό το γήπεδο θα κοιτούσαν να μην πάρει διαστάσεις το σκορ, εμάς μας ενδιέφερε το πως θα μπούμε στο ματς. Ήμασταν αρκετά καλοί, αν εξαιρέσω το πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Στο β΄μέρος, είναι λογικό ο Άρης να πιέσει, για να πάρει την νικη κι εμείς με αρκετή δόση τύχης. Αλλά είναι κάτι που σε ομαδικό και προσωπικό επίπεδο μας το χρώσταγε καιρό τώρα. Πήραμε μία τεράστια και ιστορική νίκη για την ΑΕΛ, σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Ο Άρης είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και πολύ καλά αποτελέσματα, απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Τον Μάϊο θα είναι καιρός για χαρές και λύπες, πιο νωρίς δεν γίνεται, από αύριο ξεκινάμε την ανάλυση και την δουλειά, όπως κάνουμε από την πρώτη μέρα για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ. Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει κίνητρο για την συνέχεια”.

Γιατί πιστεύει ότι έχασε ο Άρης: “Γιατί νόμιζε ότι στο 2-0, τελείωσε το ματς. Αλλάξαμε σχηματισμό, στο 2-1 αλλάζει η ψυχολογία, ενώ στο 2-2 είχαμε καλή ψυχολογία. Στο β΄πίεσε, έχει την ποιότητα, έχει την έδρα και τον κόσμο. Κρατάμε το αποτέλεσμα και προχωράμε.

Είχαμε αρκετή δόση τύχης. Όταν παίζεις απέναντι στον Άρη, που έπαιζε Ευρώπη το καλοκαίρι, εννοείται θα πρέπει να έχεις την τύχη με το μέρος σου”.

 

 

 

To Top