ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τερζής: “Χάσαμε το μυαλό μας, κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη για το επίπεδό μας”

Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής, τοποθετήθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα για την αυτοκτονία της ομάδας του και την ήττα από την Λάρισα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: “Ξεκινήσαμε καλά το ματς, πετύχαμε δύο γκολ, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι μετά το 2-0, χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Αρχίσαμε να κάνουμε λάθη και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει. Οι παίκτες μας είναι έμπειροι, έχουν ποιότητα, δεν το έχουμε ξαναδεί. Στο ημίχρονο το συζητήσαμε, ηρέμησαν τα παιδιά. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, φάσεις πάνω στην γραμμή, δύο δοκάρια. Κάναμε τα πάντα στο δεύτερο μέρος, μόνο το γκολ δεν πετύχαμε. Σε μία φάση αδράνειας από κόρνερ κερδίσαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε”.

Και πρόσθεσε: “Χάσαμε το μυαλό μας, την συγκέντρωσή μας. Κάναμε ανεπίτρεπτα λάθη για το δικό μας επίπεδο…”.

Για την αμυντική λειτουργία του Άρη: “Mε προβληματίζει το γεγονός πως μετά το 2-0, χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Και όταν μιλάμε για λειτουργία είναι όλη η ομάδα. Στο β΄μέρος επανήλθε το μυαλό μας, κάναμε φάσεις, αλλά είχαμε μεγάλη αστοχία”.

Για Ντουάρτε και Μπα: “Tις τελευταίες μέρες δουλεύουν πολύ καλά. Ο Μπα είναι παίκτης με πιο αμυντικές ικανότητες από τον Ντουάρτε. Ειναι πρώτο ματς και των δύο. Είχαμε πρόβλημα σε αυτή τη θέση. Μετά θελήσαμε τον Ντουάρτε, που είναι καλύτερος μεσοεπθετικά, γι αυτό και μοιράσαμε τον χρόνο σε αυτούς τους δύο”.

Για το πέναλτι στις καθυστερήσεις: “Ηταν πέναλτι, ήταν χέρι στην περιοχή, από εκεί και πέρα δεν κατάλαβα τι έκανε, ίσως γύρισε την φάση νωρίτερα”.

Για την βαθμολογία: “Δεν είναι καλή αυτή η συγκομιδή για τον Άρη, αλλά ο δρόμος που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και αυτούς τους βαθμούς να τους πάρουμε από άλλα ματς”.

Για το αν παρατήρησε προβλήματα στα μπακ: “Αυτοί είναι οι παίκτες μας και αυτούς πρέπει να βελτιώνουμε. Προσπαθούν τα παιδιά στα μπακ και οι δύο, όλοι κάνουν λάθη, δεν κάνει μόνο ο Σούντγκρεν ή ο Κορχουτ, όλοι κάνουν, απλά των αμυντικών φαίνεται παραπάνω”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: “Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό”.

 

 

 

To Top