Γρόλλιος, Αργυριάδης και Ζαμπέτας είχαν συναντήσεις στο Μαξίμου για το άρθρο 99!

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πολύ συντονισμένες ενέργειες άνθρωποι του Άρη, νομικοί και διοικούντες, βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα και είχαν σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να τους ενημερώσουν πλήρως για την επικείμενη υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Οι Χρήστος Γρόλλιος, Αργύρης Αργυριάδης και Αντώνης Ζαμπέτας εκπροσώπησαν την ΠΑΕ στα πολύ κρίσιμα ραντεβού στην πρωτεύουσα.

Τέσσερις πολύ σημαντικές επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τους ανθρώπους του Άρη. Τα ραντεβού κλείστηκαν μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Κοινωνίας Μελών και δη του προέδρου του Φορέα, Άγγελου Γρόλλιου.

Συγκεκριμένα, ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη, Χρήστος Γρόλλιος, ο άνθρωπος που “τρέχει” όλες τις δικαστικές “μάχες” των κίτρινων, ο Αργύρης Αργυριάδης επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας για την υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 και το μέλος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας συνάντησαν καταρχήν τον Παναγιώτη Κοκκόρη, γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, προκειμένου να τον ενημερώσουν για το άρθρο 99 σε σχέση με τις οφειλές που υπάρχουν προς το ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ πλέον).

Ακολούθως, το μεσημέρι βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκαν με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, έναν εκ των πιο στενών συνεργατών του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και τον ενημέρωσαν για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τον σύλλογο σε σχέση πάντα με το άρθρο 99 και την επιβίωση της ΠΑΕ.

Εν συνεχεία ο Χρήστος Γρόλλιος ενημέρωσε για όλες τις συναντήσεις και φυσικά για την υπόθεση του άρθρου 99 τον Σίμο Κεδίκογλου, υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο, ενώ τέλος υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη.

 

 

To Top