Χωρίς ξένους η προπόνηση, μέσα ο Παπαστεριανός, αλλά…!

Χαλάρωμα περιείχε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Άρη, με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά σε αυτό, εκτός των τριών ξένων!

Ο Νούνο Κοέλιο όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ έχει ήδη φύγει για την Πορτογαλία, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Παράλληλα, ο Νταβίντ Αγκάνθο όπως είχε γίνει γνωστό βρίσκεται κι αυτός στην Ισπανία, αφού είχε πάρει άδεια, λόγω της τιμωρίας που έχει για το επόμενο ματς με το Λεβαδειακό και θέλησε να μεταβεί έτσι στη χώρα του ώστε να δει συγγενείς και φίλους.

Εξάλλου εκτός ήταν και ο Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος χθες φάνηκε να τραυματίζεται στον οπίσθιο δικέφαλο και μένει να ξεκαθαρίσει αν είναι θλάση ή ένα επιπόλαιο τράβηγμα.

Τέλος, θετικό μήνυμα έδωσε ο Μανώλης Παπαστεριανός, ο οποίος απέδειξε ότι είναι… ταύρος και παρά τα δυσοίωνα μηνύματα τελικά μπήκε από σήμερα και συμμετείχε κανονικά στο χαλάρωμα της ομάδας! Ο έμπειρος μέσος, που υπέστη θλάση στη γάμπα, ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας (το απόγευμα θα υποβληθεί σε υπέρηχο από τον Βαγγέλη Πανταζή).

To Top