Γρόλλιος: “Δεν θίγεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ”

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έκρυβαν και οι απόψεις του Χρήστου Γρόλλιου στην τηλεοπτική εκπομπή “Derby” του “Μακεδονία TV” σε σχέση την προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Ο νομικός σύμβουλος των κίτρινων και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Η προσπάθεια για το άρθρο 99 είναι δύσκολη και γίνονται προσεκτικά βήματα. Σε ότι αφορά την ΕΠΟ πιστεύουμε ότι δεν θίγεται το αυτοδιοίκητο, γιατί απλά η ΠΑΕ Άρης ζητάει να πληρώσει αυτά που χρωστάει, αλλά επιδιώκουμε μια κατανόηση και μια διευκόλυνση από τους πιστωτές μας.

Αυτό θα πρέπει να το κατανοήσει η Ομοσπονδία και ελπίζουμε να το κατανοήσει και ο νέος πρόεδρος της ο κ. Σαρρής”.

Σε άλλο σημείο συμπλήρωσε ότι: “Υπάρχει σχετική δική μας αίτηση στην ΕΠΟ, ώστε να αποφανθεί το αρμόδιο όργανο και να αναστείλει κάθε ενέργεια σε βάρος του Άρη…”.

Ο Γρόλλιος παραδέχθηκε ακόμη ότι: “Τα συσσωρευμένα προβλήματα από το 2004 μέχρι και σήμερα εγκλώβισαν την ΠΑΕ Άρης και η παρούσα διοίκηση είχε συγκεκριμένους στόχους. Την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, την έκδοση δελτίων και την εξυγίανση μέσω της δικαστικής οδού και της υπαγωγής στο άρθρο 99. Πάνω σε αυτούς τους άξονες κινήθηκε και κινείται”.

To Top