Λέει “ναι” σε διοίκηση Πρωτοδικείου και βγαίνει “μπροστά” ο Κατσιαούνης

Ο Αλέκος Κατσιαούνης ήταν ξεκάθαρος μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, δίνοντας διέξοδο και μια συγκεκριμένη σε ένα ερώτημα που απασχόλησε τους κίτρινους τις τελευταίες μέρες. «Λέω ναι και μπαίνω σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου».

Πολύς λόγος έγινε τελευταία σχετικά με τις προθέσεις των μελών της διοικούσας επιτροπής για το αν είναι διατεθειμένοι να μπουν σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου. Η αλήθεια είναι ότι είχαν τις αναστολές τους, μια και όπως έχει ειπωθεί τόσο στα γραφεία της Αλκμήνης, όσο και σε δημόσιες τοποθετήσεις: «δεν μπορεί να κουβαλήσουμε εμείς που ήρθαμε τους τελευταίους μήνες, τα συσσωρευμένα χρέη εκείνων που τα έκαναν όλα αυτά τα χρόνια». Χρέη που έφεραν τον σύλλογο σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης”.

Όπως αναφέραμε την περασμένη βδομάδα, το κλίμα έχει αλλάξει μετά την ενημέρωση που έγινε από τους νομικούς που «τρέχουν» το άρθρο 99. «Παίρνουν νομικές διασφαλίσεις, αλλάζει θετικά το… κλίμα για τη διοίκηση Πρωτοδικείου», όπως σημειώναμε χαρακτηριστικά.

Η αλλαγή αυτή του κλίματος αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέκος Κατσιαούνης στο «Μακεδονία ΤV» το βράδυ της Δευτέρας, όταν τέθηκε η σχετική ερώτηση στον παράγοντα των κίτρινων. «Το έχω πει και στα υπόλοιπα μέλη, ότι εφόσον υπάρχουν οι νομικές προϋποθέσεις εκείνες που μας έχουν αναλύσει, εγώ προσωπικά μπαίνω σε μια διοίκηση Πρωτοδικείου».

Ο παλαίμαχος άσος έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα. Είναι ο ίδιος διατεθειμένος να “βγει μπροστά” στην επόμενη μέρα του Άρη, θέτοντας τέλος σε αδιέξοδα και διλήμματα. Αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και οι Σταύρος Λαμπριάκος, Πάνος Στεφανίδης, οι οποίοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή θέλει ανθρώπους με τόλμη, θάρρος, ικανότητες που θα ξεκολλήσουν το “κάρο από την λάσπη”. Και φυσικά θέλει ανθρώπους που θα κτίσουν και πάλι την γκρεμισμένη αξιοπιστία ανάμεσα σε παράγοντες και κόσμο, μετά τα τραγικά λάθη των τελευταίων χρόνων.

 

To Top