Όγιος, Ουζουνίδης, Αναστασίου και… “λοιπές δυνάμεις” στο τραπέζι!

Την Κυριακή έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη. Τη Δευτέρα αναζητήθηκαν όλες οι πιθανές λύσεις για τον διάδοχο του Μάκη Κατσαβάκη. Δεν έγινε καμία επαφή ή κρούση. Από σήμερα αναμένεται να προχωρήσουν πιο ουσιαστικά, ώστε να κλείσουν τον «εκλεκτό».ί

Τα δεδομένα εναι συγκεκριμένα. Ο Άρης έχει λίγα χρήματα για να δελεάσει έναν προπονητή, ζητώντας από τον ίδιο να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, να μπορεί να δουλέψει με νέα παιδιά, να μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί.

Τα ονόματα που είναι αυτήν τη στιγμή στο τραπέζι είναι των: Γκιγέρμο Όγιος, Μαρίνου Ουζουνίδη, Γιάννη Αναστασίου με Νίκο Νταμπίζα, Ζόρζε Κόστα.

Σε ότι αφορά τον Όγιος επισημάναμε από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες μια και αυτή την εποχή βρίσκεται στην Κολομβία, καθοδηγώντας την Ονσε Κάλδας, έχοντας μάλιστα υπογράψει επέκταση της συνεργασίας έως το 2016.

Επαναλαμβάνουμε ότι μέσα στη διοικούσα επιτροπή των κιτρίνων, χαίρει της εκτίμησης από το προηγούμενο πέρασμά του από τον Άρη, έχε έρεισμα στον κόσμο, του αρέσει να δουλεύει με νέα παιδιά, όμως το εμπόδιο της Κάλδας είναι σημαντικό.

Το θέμα του Όγιος, όπως και των άλλων περιπτώσεων (κυρίως του Μαρίνου Ουζουνίδη,  Γιάννη Αναστασίου, Ζόρζε Κόστα) θα δρομολογηθούν από σήμερα, με περισσότερο καθαρό μυαλό και νηφαλιότητα, θα μπουν στο “τραπέζι” ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, πριν γίνουν οι τελικές κινήσεις. Όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ στο τραπέζι είναι και οι περιπτώσεις των Πρόμπιερζ (προτάθηκε και θέλει να επιστρέψει), ενώ ως εναλλακτικό σενάριο είναι να δοθεί το χρίσμα στο δίδυμο Πασιαλή-Θέου.

Μπορεί, όπως λέγεται να υπάρχει χρόνος λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά αυτός ο χρόνος δεν είναι… ανεξάντλητος.

 

To Top