Γρόλλιος: «Δεν υπάρχει θέμα ΑΦΜ»

Στα σενάρια που θέλουν την ομάδα του Άρη να αναζητά νέο ΑΦΜ αναφέρθηκε ο Χρήστος Γρόλλιος. Ο νομικός σύμβουλος του ερασιτέχνη και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ (ως εκπρόσωπος του ΑΣ) διέψευσε τα σενάρια περί αλλαγής ΑΦΜ, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Αναλυτικότερα μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις» τόνισε:

 Αναφορικά με το ΑΦΜ της Επανομής:«Δεν έχω καμία ενημέρωση σχετική. Ο Άρης είναι στην Σούπερ Λιγκ και η Επανομή στη δεύτερη κατηγορία. Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό;»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για το ΑΦΜ του Θρασύβουλου: «Έτσι όπως τίθεται το θέμα για μένα είναι χειρότερο να γίνει κάτι τέτοιο. Θα συνέφερε να συνεχίσει να αγωνίζεται φέτος στην Σουπερ Λιγκ και να βοηθήσει η ΑΕΚ ας πούμε τον Θρασύβουλο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία για να το κάνει αυτό του χρόνου. Όλα αυτά είναι υποθετικά».

 

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τις επερχόμενες εξελίξεις στον Άρη: «Υπάρχει μια Γενική Συνέλευση η οποία πρόκειται να γίνει στις 21 του μηνός με θέμα την επιλογή νέου ΔΣ. Σε κάθε περίπτωση είμαι εκπρόσωπος ενός συλλογικού οργάνου και αν έθετα την παραίτησή μου θα την έθετα εκεί».

Για της ομοιότητες στις περίπτωση του Άρη με τον Ηρακλή επεσήμανε: «Δεν πρόκειται περί αγοράς. Με τον Ηρακλή είναι μια διαφορετική περίπτωση είχαμε μια ομάδα των Ποντίων Κατερίνης η οποία μέσα στο ΓΣ που έκανε αποφάσισε την μετακόμισή της σε μια άλλη πόλη και την αλλαγή χρωμάτων και σήματος».

Τέλος σχολιάζοντας τις σχέσεις του Ντίμη Παπαϊωάννου με την Επανομή και εάν αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε συνένωση: «Θα το ήξερα άμα γινόταν κάτι. Άρα δεν υπάρχει θέμα».

 

To Top