Γρόλλιος: “Η ΠΑΕ θέλει επενδυτή, αλλιώς δεν υπάρχει επόμενη μέρα”

Την ανάγκη εύρεσης ενός επενδυτή για την ΠΑΕ Άρης εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, Άγγελος Γρόλλιος.

Οι δηλώσεις του παράγοντα του Άρη στον “Αρένα”:

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: “Η απόφαση είχε ληφθεί στη γενική συνέλευση των μετόχων, όταν βρισκόμασταν στην ΚΜΑ, αλλά μετά παραιτηθήκαμε. Πρεπει να γίνει πάση θυσία. Μακάρι να καλυφθεί, για να μπουν λεφά στα ταμεία. Ακούγονται ότι υπάρχουν επενδυτές και ελπίζω να υπάρξουν εξελίξεις”

Για την υπαγωγή της ΚΑΕ στο “99”: “Θέλω να πιστεύω ότι θα υπαχθούν και οι δυο εταιρείες. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, είναι σωτηρία για τον Άρη”

Για επενδυτή: “Το έχω πει ότι τουλάχιστον η ΠΑΕ θέλει επενδυτή, αλλιώς δεν υπάρχει επόμενη μέρα”.

Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου: “Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά, αν αναλάβει. Ολοι πρέπει να δουλέψουν για το καλό του Άρη. Καλή του επιτυχία, αν έρθει ο Χατζηνικολάου”.

Για τον Δημήτρη Ηλιάδη: “Είναι μερικές μέρες διοίκηση και δεν μπορούμε να κρίνουμε. Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει χρόνος, γιατί πρέπει οι επαφές για το 99 να ολοκληρωθούν μέχρι 15 Αυγούστου. Το Δημόσιο έχει εκφράσει θετική αποψη. Χρειάζονται και κάποιοι πιστωτές, για να ολοκληρωθεί το ποσοστό που απαιτείται για συμφωνία”.

Για τη διοίκηση Ψηφίδη και τη διοικούσα, που ανέλαβε το καλοκαίρι: “Είχαν δύσκολο έργο εξ αρχής. Η διοικούσα έπρεπε να στήσει από την αρχή την ομάδα. Η διοίκηση Ψηφίδη είχε, επίσης, δύσκολο έργο. Σε γενικές γραμμές είναι επιτυχημένοι. Ο Άρης κινδύνευε με σοβαρές κυρώσεις, λόγω οφειλομένων. Επρεπε να καταλάβουν και οι παίκτες ότι ο μόνος τρόπος να πάρουν τα χρήματά τους, είναι να δείξουν κατανόηση”.

Για τη νέα διοίκηση της ΚΜΑ: “Εχουν πολλά θέματα να λύσουν. Μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά και θα προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα. Εχουν καλές προθέσεις…”.

 

To Top