Γρόλλιος: “Μεταγραφές βάσει των οικονομικών ορίων του Άρη…”

Mια μέρα μετά την αναβολή της υπόθεσης υπαγωγής στο άρθρο 99 και την τοποθέτηση που έκανε στο PRESSARIS σχετικά με τη σημασία της, αλλά και τη γενικότερη προσπάθεια, ο πρόεδρος της ΚΜΑ Άγγελος Γρόλλιος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Πρόεδρε, τι σημαίνει για τον Αρη αυτή η αναβολή;
«Καταρχήν να σας πω, πως εμείς θέλαμε να δικάσουμε, απλά τύχαμε πάνω στην πανελλαδική αποχή των δικηγόρων, πράγμα που σημαίνει πως ούτε οι αντίδικοι δικηγόροι μπορούσαν να δικάσουν. Πάμε, λοιπόν, στις 12 Απριλίου και μέχρι τότε ισχύει η προσωρινή διαταγή που μας έδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης από τις 22 Σεπτεμβρίου. Μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν μπορούν να εκτελέσουν οι πιστωτές μας».

-Το γεγονός αυτό δίνει έναν επιπλέον χρόνο στην ομάδα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων. 
«Σίγουρα δίνει επιπλέον χρόνο και πρέπει απ΄ τη Δευτέρα το πρωί ν΄ αρχίσουμε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με όλους τους πιστωτές μας, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 12/4».

-Περιμένατε μια τόσο μεγάλη αναβολή, τριών μηνών;
«Δεν το περιμέναμε, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και πόσο φορτωμένα είναι τα πινάκια. Επαναλαμβάνω, δεν ήταν κάτι που το επιδιώξαμε, αλλά κάτι που έπρεπε να γίνει. Δεν υπάρχει ”δάκτυλος” του Άρη προς αυτή την κατεύθυνση».

-Τα επόμενα βήματα από εδώ και πέρα; 
«Όσον αφορά το άρθρο 99 να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις. Δεν έχουμε χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Θα προχωρήσουμε με αυτούς που θα δεχθούν αυτά που θα τους προτείνουμε. Έχουμε πάρει μία ανάσα και θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε μια τάξη το αγωνιστικό τμήμα. Πρέπει να λειτουργήσουμε διαφορετικά με τους ανθρώπους που είναι εντεταλμένοι στο αγωνιστικό. Υπάρχουν κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι, βάση των οικονομικών ορίων της εταιρίας και με αυτό το πλαφόν θα προσχωρήσουμε προς την υλοποίησή τους».

-Ξεχωρίζει, δηλαδή, από εδώ και πέρα το αγωνιστικό από το νομικό κομμάτι..
« Ακριβώς. Έχουμε σημαντικούς αγώνες για την επιβίωση της ομάδας και εκεί θα επικεντρώσει η διοίκηση. Οι νομικοί παράλληλα θα κάνουν τη δουλειά τους».

To Top