Γρόλλιος: “Ο Άρης όσο είναι στο 99 δεν παίρνει αδειοδότηση”

Ο Χρήστος Γρόλλιος μιλώντας στην εκπομπή “Derby” της Μακεδονία ΤV ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη στην πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων και γιατί δεν πήρε το “πράσινο φως” ο Άρης.

Ο νομικός σύμβουλος των κίτρινων ξεκαθάρισε ότι: “Από τη στιγμή που ο Άρης βρίσκεται στο 99, είναι αυτόματα εκτός αδειοδότησης. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση, όσο είναι στο άρθρο 99” και υπογράμμισε με νόημα:

“Η ΠΑΕ Άρης δεν έχει κανένα λόγο να παλεύει κόντρα στην ΕΠΟ. Αντίθετα αυτήν τη στιγμή είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να βρεθεί λύση που να συμβαδίζει με της Ομοσπονδίας”.

Με άλλα λόγια, εξηγήθηκε ξεκάθαρα και από επίσημα χείλη, ότι ο Άρης δεν είχε κανέναν λόγο να στείλει φάκελο στην ΕΠΟ, από την στιγμή που de facto δεν παίρνει άδεια λόγω του 99.Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του τόνισε ότι: “Το μοντέλο διαχείρισης απέτυχε, ο Άρης χρειάζεται επενδυτή” ενώ αφού υπογράμμισε την ανάγκη συμφωνίας με τους παίκτες είπε: “Ο κ. Ηλιάδης είναι μόλις μια μέρα εργάσιμη στην ΠΑΕ. Τυπικά ακόμη πρόεδρος είναι ο Σκόρδας, ας δώσουμε μερικές μέρες πίστωση για να γίνουν και οι τυπικές κινήσεις και να προχωρήσει η νέα διοίκηση”.

To Top