Στις 3 Ιουνίου παρουσιάζεται ο Νειμάρ που θα πάρει τη φανέλα του γιου του Μαζίνιο

Το νέο μεγάλο απόκτημα της Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ θα παρουσιαστεί επίσημα στο «Καμπ Νου» στις 3 Ιουνίου. Ο Βραζιλιάνος σταρ θα φορά στους «μπλαουγκράνα» τη φανέλα με το νούμερο «11», την οποία είχε μέχρι φέτος ο Τιάγκο Αλκαντάρα, γιος του πρώην προπονητή του Άρη, Μαζίνιο.

Ο Νεϊμάρ θα μεταβεί στη Βαρκελώνη την ερχόμενη Δευτέρα καθώς τότε θα έχει ρεπό από την εθνική Βραζιλίας που μία μέρα νωρίτερα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία σε φιλικό αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο αθλητικό κέντρο της Μπάρτσα «Ciutat Esportiva de Sant Joan Despi» και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του που σύμφωνα με  ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα έχει διάρκεια πέντε χρόνων. Στη συνέχεια οι οπαδοί της Καταλανικής ομάδας θα τον δουν με τη φανέλα της ομάδας του στο «Καμπ Νου».

Όπως όλα δείχνουν πως ο 21χρόνος άσος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο «11» που αυτή την στιγμή ανήκει στον Τιάγκο Αλκάνταρα, γιο του Μαζίνιο. Ήδη πάντως Βραζιλιάνοι τουρίστες αγόρασαν από την επίσημη μπουτίκ της Μπάρτσα φανέλες με το όνομα του συμπατριώτη τους.

To Top