Γρόλλιος: «Το πλάνο βιωσιμότητας έπεισε το δικαστήριο»

Aπό τους βασικούς ομιλητές στη συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Άρης ήταν ο Χρήστος Γρόλλιος.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να δημοσιοποιήσω το συναίσθημα ιδιαίτερης χαράς. Το παρομοιάζω με το συναίσθημα των αθλητών όταν κερδίζουν έναν μεγάλο αγώνα. Δύσκολα το περιγράφεις. Είναι αυτό που εισπράττεις στο βλέμμα των Αρειανών και αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή” είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας:

“Εκτιμώ ότι αυτό που έπεισε το δικαστήριο και έγινε δεκτή η αίτηση, ήταν το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσιάστηκε. Κυρίως του οικονομικού και λογιστικού τμήματος της ΚΑΕ. Η εικόνα που παρουσιάσαμε, όπως με σωστή οικονομική πολιτική, απέδειξε ότι μπορεί να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα και παράλληλα να υπάρχουν και χρήματα για τις παλιές οφειλές. Εύχομαι να είμαστε συνεπείς σε αυτά που έχουμε δεσμευτεί και να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να αναζητήσουμε μια παρόμοια λύση. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα. Πρέπει την αξιοπιστία που νιώθουμε, να την εκπέμπουμε.

Η συνδρομή του κόσμου δεν είναι μόνο η οικονομική συνδρομή, είναι όμως η συνεχής παρουσία, που θα δίνει τη δυναμική που εκπέμπει η ΚΑΕ και έτσι μπορούμε να προσελκύσουμε κι άλλους χορηγούς. Η εξυγίανση έχει χρονικό ορίζοντα 4-5 ετών, υπάρχει μια συμφωνία με το ελληνικό δημόσιο 7,5 ετών και για 5 χρόνια με το ΙΚΑ. Η προσπάθεια τώρα ξεκινάει. Θα πρέπει απερίσπαστοι και συγκεντρωμένοι να είμαστε όλοι ώστε να πληρωθεί και το τελευταίο ευρώ”.

To Top