Είχε συμφωνήσει με τον Άρη ο Ομπράντοβιτς πριν πάει στον Παναθηναϊκό!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγραψε ιστορία με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πριν υπογράψει στους «πράσινους» είχε αρχικά συμφωνήσει με τον Άρη!

Όπως αναφέρουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ», ο Γιάννης Ιωαννίδης, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε συναντήσεις με τους οργανωμένους οπαδούς, προκειμένου να πεισθούν ότι πρέπει να αποδεχθούν τον… Ξανθό.

Ο μετέπειτα υφυπουργός Αθλητισμού, δεν ανέλαβε τελικά τους «πράσινους», οι οποίοι απευθύνθηκαν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που εκείνες τις ημέρες προετοίμαζε στο Ιβανώφειο τη Γιουγκοσλαβία.

Όμως, ο Σέρβος τεχνικός είχε δώσει τα χέρια με άλλη ελληνική ομάδα! Συγκεκριμένα, ο Άρης τον είχε πλησιάσει στη Θεσσαλονίκη και είχαν συμφωνήσει για συνεργασία. Ωστόσο, για μία εβδομάδα ο Άρης δεν είχε επανέλθει προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία και αυτή η διπλή σύμπτωση έφερε τον «Ζοτς» στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, που την ημέρα της υπογραφής του στον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς κάλεσε τον Δημήτρη Ιτούδη στο Πανόραμα για να του επιβεβαιώσει την επιλογή του ως συνεργάτη του. Ο νυν τεχνικός της Μπάνβιτ πήγε σε εκείνο το ραντεβού θεωρώντας ότι θα εργαστούν στον Άρη, εκεί όμως πληροφορήθηκε ότι η ομάδα που θα αναλάμβαναν ήταν ο Παναθηναϊκός!

To Top