ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Γυμνή γλώσσα», η νέα μέθοδος εκμάθησης αγγλικών και ναι είναι αυτό που νομίζετε

Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι μια απαιτητική διαδικασία που απαιτεί χρόνο, θέληση και αφοσίωση κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο με το ρυθμό της ζωής που έχουν οι περισσότεροι ενήλικες.

Όμως μια ομάδα δασκάλων εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας είχαν μια μη συμβατική ιδέα που μπορεί να κάνει την εκμάθηση διασκεδαστική, εάν βέβαια οι μαθητές καταφέρουν να συγκεντρωθούν.

Η μέθοδος ονομάζεται στα αγγλικά Naked Language (Γυμνή Γλώσσα) και ίσως να μαντέψατε σωστά.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω του διαδικτύου και οι καθηγήτριες διδάσκουν όπως τις γέννησε η μαμά τους.

Η ιδέα προέκυψε από το ισπανόφωνο ειδησεογραφικό κανάλι της Βενεζουέλας  «Desnudando Las Noticias (Stripping the News)» που κάνει ακριβώς αυτό που καταλαβαίνετε. Έτσι το τηλεοπτικό δίκτυο επέκτεινε την επιχείρηση και στη διδασκαλία ξένων γλωσσών έχοντας τη βεβαιότητα, λόγω εμπειρίας, ότι η προσπάθεια θα είναι επιτυχής.

Στη διαφημιστική του καμπάνια, την οποία προάγει μέσω του ιστοτοπού του, δείχνει σε βίντεο ακριβώς πως θα γίνεται το μάθημα.

Οι γυμνές δασκάλες όλο σκέρτσο κάνουν τα πάντα για να μεταδώσουν τη γνώση στους μαθητές που διψούν για μάθηση. Όσοι δε καταφέρουν να συγκεντρωθούν και αποφοιτήσουν θα έχουν στα χέρια τους μια βεβαίωση με διεθνή αναγνώριση.

To Top