ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Γιατί χάσαμε – Ποια είναι η επόμενη μέρα”

Ο Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε μετά το παιχνίδι για την εικόνα της ομάδας και την επόμενη μέρα του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο YellowRadio:

Για το παιχνίδι και αν ήταν αυτοκτονία: «Δεν μπορώ να πω πως είχαμε τόσο μεγάλο προβάδισμα για να το χαρακτηρίσω αυτοκτονία. Ήμασταν σε ένα πολύ καλό χρονικό σημείο με το προβάδισμα υπέρ μας, αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Είχαμε κακό διάβασμα στο τέλος του παιχνιδιού, δεν είχαμε καλές αντιδράσεις και σε συνδυασμό με την πίεση της Νεπτούνας και του γηπέδου, αλλά και το κομμάτι της κούρασης μας επηρέασαν και χάσαμε το παιχνίδι. Φτάσαμε πολύ κοντά».

Τι έφταιξε περισσότερο και δεν διάβασαν το παιχνίδι στο τέλος οι παίκτες: «Μπορεί να είναι ένας συνδυασμός απειρίας και κούρασης και γενικά όλων αυτών. Είχαμε πολύ δύσκολο ταξίδι και κάναμε 48 ώρες να πιάσουμε μπάλα. Δεν μπορώ να πω πως δεν προετοιμαστήκαμε, απλά στο τέλος κάναμε λάθος αποφάσεις και δώσαμε την δυνατότητα στην Νεπτούνας να πιστέψει στο ματς και να επιστρέψει με κάποια εύκολα καλάθια».

Για τις ελπίδες πρόκρισης: «Πρέπει να περιμένουμε το άλλο αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως έχουμε λιγοστές ελπίδες. Όπως και να έχει πρέπει να το παίξουμε με αξιοπρέπεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως κάναμε μέχρι τώρα στην Ευρώπη».

Αν είναι πολλά τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα: «Δεν είναι πολλά γιατί ωφελούν τους παίκτες. Σίγουρα, με το ένα παιχνίδι την εβδομάδα έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις κάποιους παίκτες και γενικά την ομάδα, αλλά και τα δυο παιχνίδια είναι σημαντικά γιατί δίνουν ρυθμό στην ομάδα. Αντέχουμε και τα δυο παιχνίδια και αν εξαιρέσουμε το ματς με την Αρμάνι ήμασταν θετικοί».

Αν έχει κερδίσει πολλά ο Άρης από την παρουσία στην Ευρώπη: «Αυτή τη στιγμή ήμαστε απογοητευμένοι από την ήττα και τον τρόπο που ήρθε, αλλά θα πρέπει να δούμε πως είχαμε μια καλή παρουσία στην επιστροφή μας στην Ευρώπη και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε καλές ομάδες».

Αν επηρέασε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν νομιζω πως επηρέασε παρά μόνο στην κούραση. Είχαμε μεγάλη θέληση στο παιχνίδικαι νομίζω το δείξαμε».

Αν είναι θετικό που η ομάδα θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα που τα πάει καλά: «Όταν και εφόσον τελειώσουν οι υποχρεώσεις στην Ευρώπη θα επικεντρωθούμε στην Ελλάδα και με ένα παιχνίδι θα είναι άλλη και η διαχείρηση της ομάδας».

Αν είναι σημαντικό που η ομάδα παντού έχει μαζί της τον κ.Λάσκαρη και τον κόσμο: «Είναι εξαιρετικό και είναι δείγμα μεγάλης ομάδας και ότι γίνεται, γίνεται με αγάπη και θέληση. Είναι σημαντικό που μας στηρίζει ο κόσμος αλλά και η διοίκηση που είναι δίπλα μας».

To Top