Γυρίζει στην Επανομή ο Κανούλας

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αναγέννηση Επανομής, βρίσκεται ο Σάκης Κανούλας. Ο νεαρός επιθετικός έχει μέχρι στιγμής μηδενικό χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα του Άρη και κυρίως αγωνίζεται με την Κ20, με την οποία έχει εξαιρετική παρουσία σκοράροντας ήδη έξι φορές.

Έτσι για να πάρει κάποια παιχνίδια σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κρίθηκε τόσο από τον ίδιο, όσο κι από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ χρήσιμο να επιστρέψει στην ομάδα η οποία τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά και αγωνίζεται και στη Football League.

Από την Αναγέννηση αναμένεται να φύγει τον Ιανουάριο ο πανύψηλος Βραζιλιάνος φορ Τάσσιο κι έτσι ο ποδοσφαιριστής του Άρη, προορίζεται για αντικαταστάτης του.

Να σημειωθεί εδώ, πως πέρα από πρώην παίκτης της Αναγέννησης, ο 19χρονος μέσος κατάγεται από την Επανομή, κάτι που θα κάνει την προσαρμογή του ακόμα πιο εύκολη.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, τα πηγαίνει περίφημα για την ώρα στο πρωτάθλημα έχοντας σε επτά παιχνίδια τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

 

To Top