Παρελθόν ο ανακριτής που άφησε ελεύθερο τον Ψωμιάδη!

Εξελίξεις, κατά πάσα πιθανότητα θετικές, προέκυψαν στη διάρκεια της μέρας στην υπόθεση των στημένων αγώνων, καθώς η Ολομέλεια του Συμβουλίου Εφετών αποφάσισε να πάρει την υπόθεση από τον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασσίμη (που είχε ουσιαστικά αφήσει ελεύθερο τον Μάκη Ψωμιάδη) και να την αναθέσει σε δύο εφέτες ανακριτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου σε τέτοια θέματα “soccerplus.gr” “η Ολομέλεια Εφετών της Αθήνας που συνεδρίασε το πρωί ύστερα από σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας αποφάσισε την ανάθεση της υπόθεσης, λόγω της σοβαρότητάς της, στον εφέτη ειδικό ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο. Επίκουρος εφέτης ανακριτής ορίστηκε ο Γιώργος Αυγέρης και εποπτεύων εισαγγελέας ο Χρήστος Μπαρδάκης.

Υπέρ της διαβίβασης της σχετικής δικογραφίας στο Εφετείο τάχθηκαν 75 εφέτες, ενώ αντίθετα 28 συνάδελφοί τους διαφώνησαν ζητώντας να παραμείνει η υπόθεση των στημένων αγώνων και του παράνομου στοιχηματισμού στα χέρια του 9ου τακτικού ανακριτή Γιώργου Κασίμη.

Ωστόσο, η Ολομέλεια κατά πλειοψηφία αποφάσισε να περάσει τελικά σε εφέτη ειδικό ανακριτή η περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 9ο τακτικός ανακριτής Γ. Κασίμης δέχτηκε πρόσφατα δριμεία κριτική για τη διαφωνία του στο θέμα της προφυλάκισης πρώην ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Καβάλα, Μάκη Ψωμιάδη.

Συνολικά, έχουν ασκηθεί διώξεις σε 83 φυσικά πρόσωπα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top