Γυρίζουν σελίδα και με «μέταλλο νικητή» ετοιμάζονται για το Καραϊσκάκη

Ο Άρης γυρίζει σελίδα… Βάζει στην άκρη τα γεγονότα στο ξεκίνημα της εβδομάδας και σκέφτεται πια καθαρά το αγωνιστικό κόμματι… Άλλωστε, νίκησε την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κέρδισε από ένα ντέρμπι τρεις βαθμούς, οι οποίοι ίσως αποδειχθεί πως είναι και… έξι. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει, από το… χιλιοειπωμένο: «Η ΑΕΚ είναι αντίπαλος του Άρη, για την είσοδο στα πλέι οφ». 

Η επιστροφή από την Τετάρτη στις προπονήσεις αφήνει στην άκρη την αποχή, ενώ η αναταραχή που προκλήθηκε έληξε με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Όλοι επιστρέφουν την Τετάρτη το πρωί στις προπονήσεις, βάζοντας ένα τέλος σε ένα τόσο καυτό θέμα… Άλλωστε, οι παίκτες του Άρη έδειξαν ότι έχουν συναίσθηση των κρίσιμων καταστάσεων και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας. Αποφάσισαν ότι δεν έχουν διάθεση να τραβήξουν το σκοινί.

Όλοι στρέφονται πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι της προσπάθειας… Πέρα όμως από το κομμάτι της νίκης με την ΑΕΚ και της βαθμολογικής συγκομιδής που αυτή δίνει στον Άρη, υπάρχουν ακόμη δύο τομείς οι οποίοι τονώνουν τόσο το ηθικό των ποδοσφαιριστών, όσο διαμορφώνουν έναν πιο… ατσάλινο χαρακτήρα σε όλη την ομάδα.
Ο Άρης έμεινε για ένατο παιχνίδι αήττητος, ωστόσο αυτό το γεγονός αποτελεί λόγος για… διθυράμβους μόνο για τους εξωγενείς παράγοντες. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δείχνουν να μην… πετούν στα σύννεφα, κάτι το οποίο γίνεται αντιληπτό από τις δηλώσεις του Λαζαρίδη και του Γιαννιώτα, λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι δύο τους έδωσαν στον καθένα να καταλάβει, τι ακριβώς συμβαίνει στον Άρη τούτη τη στιγμή.

Ο αρχηγός και σκόρερ του Άρη, έδειξε άκρως προσγειωμένος και ρεαλιστής, καυτηριάζοντας μάλιστα την εμφάνιση της ομάδας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Από τη δική του πλευρά ο νεαρός εξτρέμ, με τον ενθουσιασμό που τον διακρίνει, έδωσε το έναυσμα για ακόμη πιο δυνατή συνέχεια, μιας κι ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί σε τίποτα τον Ολυμπιακό.

Οι δύο τοποθετήσεις βγάζουν μία πολύ σημαντική διαπίστωση. Ο Άρης του 2012 είναι μία ομάδα με νοοτροπία νικητή (σε αυτό έχει πια μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο Μανουέλ Μασάδο) και δίνει την αίσθηση της πειθαρχημένης ομάδας (και μόνο που δεν έφυγαν από τη φυσούνα για τα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές, αποφεύγοντας το ενδεχόμενο σύρραξης με τους παίκτες της ΑΕΚ, το αποδεικνύει), η οποία είναι σίγουρο πως αν συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας, θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top