Δεν έχει χάσει ποτέ στα Ιλίσια, δεν πρέπει να χάσει σήμερα!

Στα Ιλίσια δεν έχει χάσει ποτέ. Σήμερα (17.00) δεν πρέπει να χάσει. Ο Άρης χρειάζεται νίκη και τίποτα άλλο με οποιονδήποτε τρόπο για να παραμείνει “ζωντανός” στο κυνήγι για την 6η θέση στο τέλος της κανονικής διάρκειας, θέση που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει ανατροπή στα πλέι οφ!

Το σημερινό παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι το πιο… πονηρό, αν όχι το πιο δύσκολο, από όσα έχει να δώσει ο Άρης ως το τέλος της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα έχει κερδίσει μόλις μία φορά μακριά από το Αλεξάνδρειο και μετράει οχτώ ήττες. Πλέον, όμως, δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για εκτός έδρας ήττες. Άλλωστε, αν ο Άρης περάσει σήμερα από τα Ιλίσια, θα είναι υποχρεωμένος στον… εαυτό του να περάσει από το Μαρούσι και το Περιστέρι που είναι ομάδες με τρομακτικά προβλήματα και περιμένουν απλά να τελειώσει η χρονιά!

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν για τον Αλεξανδρή. Δυστυχώς, ούτε σήμερα θα μπορέσει να παίξει πλήρης ο Άρης. Ακόμα κι αν ο Έλληνας τεχνικός έχει στην διάθεσή του τον Χρήστο Ταπούτο, δεν θα τον έχει όπως θα ήθελε. Το διάστρεμμα στην χθεσινή προπόνηση αναγκάζει τον Ταπούτο να κάνει… υπέρβαση και να μπει να παίξει με πόνους.

Προβλήματα, όμως, έχει και ο Ηλυσιακός, τουλάχιστον όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της αθηναϊκής ομάδας. Οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν επιτρέπουν τον Χάρντινγκ Νάνα να αγωνιστεί, ενώ ο Ντι Τζέι Τόμπσον αν θα παίξει, θα το κάνει με πόνους λόγω ενός διαστρέμματος.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top