«Γύρω-γύρω όλοι» και στη μέση τα «δικά του παιδιά» (Πασιαλής-Μπουγιουκλής)!

«Πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος που θα φέρει σιγουριά και ηρεμία. Τα έχουμε ανάγκη αυτά τα δύο στοιχεία λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τα προηγούμενα χρόνια». Αυτά τα λόγια του Αλέκου Κατσιαούνη, σχετικά με την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή-διαδόχου του Μάκη Κατσαβάκη.

Μέχρι στιγμής καμία απόφαση δεν πάρθηκε, αν και έχουν πέσει πολλά ονόματα στο «τραπέζι» των κίτρινων: Γιάννης Αναστασίου, Γκιγέρμο Όγιος, Μαρίνος Ουζουνίδης, Ζόρζε Κόστα, Μίχαλ Πρόμπιερζ, τα πιο χαρακτηριστικά.

Αναστασίου και Ουζουνίδης είναι ιδιαίτερα διστακτικοί, ενώ ο πρώτος έχει ήδη κρούσεις από ομάδες της Ολλανδίας.

Ο Όγιος έχει έρεισμα στον κόσμο και υποστηρικτές μέσα στη διοικούσα, αλλά έχει συμβόλαιο με την Όλντε Κάλδας στην Κολομβία, αν και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει.

Ο Κόστα, κοστίζει όσο το 30% όλου του αγωνιστικού ρόστερ της ομάδας, σε καιρούς που δεν περισσεύει ούτε… σεντ.

Ο Πρόμπιερζ «φρόντισε» από την προηγούμενη θητεία του να «κάψει» το χαρτί του.

Οι διοικούντες των κίτρινων θα εξαντλήσουν, όπως λένε, όλα τα περιθώρια για να βρουν την καλύτερη λύση, με βάσει πάντα την «τσέπη» της ομάδας.

Προς το παρόν και ενώ πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους το σενάριο αυτό, συνεχίζουν τα «δικά τους παιδιά». Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής έκαναν την προπόνηση της Τρίτης, αφού παρουσιάστηκαν από τον Σταύρο Λαμπριάκο ως οι προπονητές που θα δουλέψουν μέχρι νεωτέρας.

Υπάρχει, λοιπόν, η σκέψη, ότι εφόσον δεν βρεθεί η λύση που να «κουμπώσει» στην ομάδα και στις ανάγκες της, να δοθεί η ευκαιρία στους δυο πρώην ποδοσφαιριστές των κίτρινων, οι οποίοι έχουν διατελέσει στο παρελθόν και υπηρεσιακοί στην πρώη ομάδα.

Πασιαλής και Μπουγιουκλής έχουν στείλει από την πλευρά τους το μήνυμα: «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την δύσκολη αποστολή…».

Στο διάστημα της παραμονής του Πασιαλή, ο Θέος θα αναλάβει τις τύχες της Κ20 παράλληλα με αυτές της Κ17. Αν μάλιστα ο Πασιαλής θα συνεχίσει να προπονεί την πρώτη ομάδα του Άρη μέχρι το Σαββατοκύριακο τότε ο Θέος θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την Κ20 στο εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.

Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

To Top