Ζήτησε να αντικατασταθεί ο Ζαμπέτας

Συνεχίζονται οι επαφές και οι συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη της διοικούσας επιτροπής, της Κοινωνίας Μελών και των νομικών με φόντο τη διοίκηση Πρωτοδικείου και το άρθρο 99.

Είναι σαφές ότι κάθε μέρα που περνάει είναι σε βάρος των εξελίξεων.

Στην τελευταία συνάντηση κατέστη σαφές σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η «Metrosport» ότι «ο Αλέκος Κατσιαούνης θέλει να προχωρήσει με το διοικητικό σχήμα το οποίο έχει επιλέξει ο ίδιος και στο οποίο βρίσκονται μέσα ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο Πάνος Στεφανίδης, ο Αντώνης Ζαμπέτας και ο Χρήστος Γρόλλιος εκ μέρους του ΑΣ.

Το μεγάλο θέμα βέβαια είναι οι δύο πρώτοι να πουν το «ναι» στην προοπτική της διοίκησης Πρωτοδικείου, έχοντας βέβαια εδώ και καιρό ενημερωθεί για την διαδικασία. Επίσης στο θέμα της συμμετοχής του Αντώνη Ζαμπέτα υπάρχει το ζήτημα με το δικαίωμα υπογραφής, το οποίο ο ίδιος δεν επιθυμεί να έχει εξ ολοκλήρου, κάτι για το οποίο φυσικά και μπορεί να βρεθεί λύση».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζαμπέτας φέρεται να ζήτησε από την Κοινωνία Μελών να βρεθεί τρόπος να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο το δικαίωμα της υπογραφής του, προκειμένου να αποχωρήσει. Ο ίδιος μάλιστα, τονίζει στο στενό του περιβάλλον ότι: «να βρεθεί κάποιος άλλος στη θέση μου και να πάω σπίτι μου, για να ησυχάσουμε όλοι».

Το θέμα παραμένει ανοιχτό…

To Top