Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση πλέι μέικερ – Που στοχεύουν οι κίτρινοι!

Πλέι μέικερ πρώτα, μετά όλα τα άλλα! Οι άνθρωποι του Άρη έχουν αποφασίσει πως δεν βγαίνει άκρη με την FIBA και την αναστολή του απαγορευτικού μεταγραφών και εφαρμόζουν το εναλλακτικό πλάνο. Πρώτη κίνηση είναι η απόκτηση πλέι μέικερ, όπου εξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών.

Πρώτος στόχος του Άρη είναι ο Μπίλι Κις. Ο Αμερικανός είναι 35 ετών, όμως, προέρχεται από μια καλή χρονιά με τον Πανιώνιο, γνωρίζει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά έχει απαιτήσεις που προς το παρόν δεν μπορεί να καλύψει ο Άρης! Συν τοις άλλοις, από το ρεπορτάζ του Πανιωνίου προκύπτει πως επειδή υπάρχουν σκέψεις αντικατάστασης του Άσθον Γκιμπς (22, 1,88μ.), ο Κις παρουσιάζεται ως η ιδανικότερη επιλογή, αφού και οι κυανέρυθροι έχουν απαγορευτικό από τη FIBA.

Υπό προϋποθέσεις, μπορεί ακόμα και ο Γκιμπς να αποτελέσει στόχο του Άρη, αν τελικά αποδεσμευτεί από τον Πανιώνιο, αφού το “letter of clearance” βρίσκεται στην ελληνική ομοσπονδία. Είναι και αυτή μια σκέψη για την επόμενη μέρα, χωρίς τον Κλιφ Κόλιμον.

Επιλογή για τον Άρη στην συγκεκριμένη θέση είναι και ο Δημήτρης Βεργίνης. Είναι ελεύθερος. Περιμένει απάντηση από την Μπιλμπάο για το αν θα μπορεί να παίξει στους αγώνες του Γιούροκαπ (στην Ισπανία δεν έχει η ομάδα κενή θέση ξένου), ενώ όσο δεν κλείνει ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς στον Παναθηναϊκό, είναι υποψήφιος και για τους πράσινους. Τρίτη επιλογή του Βεργίνη είναι ο Άρης, που και την ομάδα ξέρει και η ομάδα τον ξέρει, άρα ενδέχεται να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Επισήμως πάντως οι κίτρινοι δεν έχουν ενημερώσει ακόμα τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Κόλιμον ότι δεν θα ισχύσει η συμφωνία. Ο ίδιος ατζέντης εκπροσωπεί και τον Τζερόμ Κόλεμαν (30, 1,91μ.), που αγωνίστηκε πέρσι στο φινάλε της χρονιάς στο Ρέθυμνο.

 

To Top