ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γ. Αγγέλου: «Ενεργειακά θα είμαστε έτοιμοι στο 110%»

Ο Γιώργος Αγγέλου μίλησε για την ετοιμότητα του Άρη στα παιχνίδια με τη Διναμό Τιφλίδας και εκθείασε τους συμπαίκτες του.

Αρχικά είπε: «Ήταν μια στιγμή που την περίμενα εδώ και 2-3 μήνες. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας για πρώτη φορά. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε, όμως ένα πράγμα που θα έχουμε σταθερό είναι η διάθεση και η ενέργεια».

Για την εμφάνισή του και τα τρίποντά του: «Έκανα κάτι το οποίο προπονούμαι εδώ και χρόνια για να κάνω. Φέτος θα μου δοθεί μια ευκαιρία για να το κάνω όσες φορές πιο πολλές μπορώ και εύχομαι να με έχει ο Θεός καλά για να κάνω ότι έκανα και σήμερα».

Για τον… συναγωνισμό στα τρίποντα με τον Μπελ: «Δεν βλέπω ποιον έχω μπροστά μου αλλά ποιον έχω δίπλα μου και δίπλα μου έχω τρομερούς συμπαίκτες και μια τρομερή ομάδα και νιώθω πάρα πολύ καλά».

Για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του Άρη στο παιχνίδι: «Κρατάμε την ενέργεια και τη διάθεση γιατί γυρίσαμε το παιχνίδι μετά από ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο. Στα αρνητικά ανήκει η επικοινωνία μας στην άμυνα, είχαμε θέμα στα πικ εν ρόλ.

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα για τα παιχνίδια με τη Διναμό: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι μπασκετικά αλλά θα το πω ακόμα μια φορά. Ο καθένας μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη είναι γεμάτος ενέργεια και διαβεβαιώνω τους πάντες και τον κόσμο ότι ενεργειακά θα είμαστε στο 110%».

To Top