Γ. Γιαννάκης: «Συμπληρώσαμε το 90% του ρόστερ μας, ευχή όλων να έρθει το Κύπελλο στο ποδόσφαιρο»

Ο Γιάννης Γιαννάκης, τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, μίλησε  για τις… μαζεμένες κινήσεις που έχουν κάνει οι «κιτρινόμαυροι», έχοντας κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας σεζόν στη Volley League.

Ο Άρης έχει ανανεώσει ήδη με τις Ανθούλη, Πετρινόλη, Κουτσιούκη, Τάνη, ενώ έχει αποκτήσει τις Δρακουλίδου, Κόγιτς-Τζούριτς και Γιορανίδη και νέος προπονητής είναι ο Θανάσης Δράμπας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Γιαννάκης στο Yellow Radio 92,8…

Για τη νέα σεζόν: «Στην ομάδα γίνεται μια γενικότερη ανανέωση γιατί η οικονομική κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή εξαιτίας του κορωνοϊού, για αυτό και εμείς φροντίζουμε να είμαστε προσεκτικοί και φειδωλοί στις κινήσεις μας για να μην πάμε σε κοστοβόρες επιλογές που θα μας δυσκολέψουν στη συνέχεια. Στόχος μας είναι, όπως κάθε χρονιά, στο τέλος να μην χρωστάμε τίποτα και να παραμένει υγιές το σωματείο.

Δημιουργούμε πιο οικονομική ομάδα, κάναμε έξυπνες κινήσεις, έχουμε κλείσει και δύο νεαρές Αμερικάνες ακραίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Όσες συμφωνίες έχουμε κάνει ήταν στις πρώτες μας επιλογές, ενώ το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί στο 90-95%.  Αποφασίσαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά όπως η Μάρθα Ανθούλη και η Όλγα Πετρινόλη για να πάρουν τη βασική φανέλα για τη νέα σεζόν και πιστεύουμε στο τέλος της χρονιάς να είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο και είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα σεζόν.

Ξεκαθαρίσαμε το πλάνο μας από την αρχή και το ακολουθήσαμε πιστά. Το καλό είναι ότι ο Άρης έχει αποκτήσει ένα πολύ καλό όνομα στη διεθνή αγορά και αυτό βοηθάει πολύ στο να έρθουν καλές ξένες αθλήτριες».

Για την αλλαγή προπονητή: «Έχουμε έναν νέο και εξελίξιμο Έλληνα προπονητή, τον Θανάση Δράμπα, που έχει διάθεση για να δώσει το κάτι παραπάνω. Κλείσαμε ένα κεφάλαιο τεσσάρων ετών πολύ πετυχημένων με τον κόουτς Τσαϊρέλη, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και καταξιωμένος προπονητής. Βοήθησε τα μέγιστα τα προηγούμενα χρόνια, όμως αποφασίσαμε από κοινού ότι είναι καλύτερο να κλείσουμε τώρα τη συνεργασία μας για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον και να μη φθαρεί όλη αυτή η καλή σχέση που έχουμε.

Για κάτι καινούριο που ετοιμάζεται: «Ετοιμάζουμε μία λέσχη φίλων βόλεϊ και θα το ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες».

Και κλείνοντας τόνισε: «Να ευχηθώ να είμαστε Κυπελλούχοι στο ποδόσφαιρο. Θα κάνει πάρα πολύ καλό σε όλο τον σύλλογο, σε όλη την οικογένεια του Άρη. Θα μας βοηθήσει στην εσωστρέφεια. Για να μπορέσω να πείσω κάποιες ξένες αθλήτριες στέλνω και βίντεο από τον κόσμο στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και με τους τίτλους και τις διακρίσεις για να καταλάβουν σε πόσο μεγάλο σύλλογο πρόκειται να έρθουν».

To Top