ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέτο, ο Βραζιλιάνος του Άρη που έγινε… Έλληνας (video)

Ο Βραζιλιάνος Νέτο λατρεύτηκε στον Άρη και έχει την τιμητική του στην ενότητα «Οι δικοί μας ξένοι» της Nova.

Ο λάτιν Άρης του 2007 απέκτησε τρεις Βραζιλιάνους για την άμυνά του. Τον αριστερό μπακ Μάρκο Αουρέλιο, τον κεντρικό αμυντικό Ρονάλντο Γκιάρο και τον δεξιό μπακ Ντάρσι Νέτο. Όλοι τους προσέφεραν και βοήθησαν αλλά ο Νέτο δεν προσέφερε απλά, έγινε συνώνυμο του Άρη. Φόρεσε την φανέλα του 186 φορές και πέτυχε 17 γκολ και έβαλε τέλος στην καριέρα του μόλις σιγουρεύτηκε ότι επιστρέφει στην Α’ Εθνική το καλοκαίρι του 2018.

Ακόμα μένει στην Θεσσαλονίκη και έτσι κι αλλιώς είναι παντρεμένος με Ελληνίδα.  Τα πρώτα πέντε γκολ της καριέρας του με την φανέλα του Άρη είναι με εκτέλεση φάουλ. Άλλωστε πρόλαβε σε αυτά τα χρόνια που βρέθηκε στην χώρα μας να γίνει δεύτερος σε γκολ φάουλ στην ιστορία της ομάδας πίσω μόνο από τον σπεσιαλίστα Ντίνο Κούη.

Aris

Στην μεγάλη κατηγορία της χώρας έπαιξε 136 ματς και πέτυχε 13 γκολ όχι και άσχημα για δεξί μπακ. Συνολικά σκόραρε 8 φορές με την φανέλα του Άρη με φάουλ αν βάλουμε στο τραπέζι και τα γκολ που πέτυχε στην δεύτερη Εθνική με την φανέλα του συλλόγου. Ο Βραζιλιάνος που έγινε Έλληνας προσέφερε πολλά και ακόμα λατρεύεται από τους οπαδούς της ομάδας που έγινε πλέον, το πρώτο σπίτι του.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top