ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέκα μέρες δουλειάς και προετοιμασίας μέχρι την σέντρα για το κύπελλο

Ο Άρης από σήμερα μπαίνει σ’ ένα δεκαήμερο σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ήδη από χθες οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι η δράση επιστρέφει στις 16 Δεκεμβρίου, στο πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο. Μέσα σε αυτό το διάστημα καλούνται να είναι πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση και να ετοιμαστούν παράλληλα και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον 2ο γύρο, πάλι με τον Λεβαδειακό.

Ο Άλαν Πάρντιου αντιμετωπίζει το δεδομένο πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Νικολά Ενκουλού στο Μουντιάλ, ενώ περιμένει την πλήρη ενσωμάτωση του Μόουζες Οντουμπάζιο, ο οποίος χθες συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει το ίδιο και με τον Σαλέμ Εμπακατά, ο οποίος χθες έκανε το ατομικό πρόγραμμα.

Σε ό,τι αφορά τον Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο φιλικό με τους πρωταθλητές Ισραήλ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο (τενοντίτιδα), ο 23χρονος τερματοφύλακας ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και την Τετάρτη θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, οι κιτρινόμαυροι ανεβάζουν ρυθμούς και μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη των επίσημων αγώνων.

To Top