Δέλλας: “Δεν είναι περίεργο που η Ελλάδα δεν προκρίθηκε”

Ο Τραϊανός Δέλλας υποστήριξε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι η Εθνική Ελλάδας έχει πέσει επίπεδο και ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί περίεργο το γεγονός ότι δεν καταφέρνει να προκριθεί σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργάνωσης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

το ραδιοφωνικό σταθμό της Ιταλίας Radio Punto Nuovo μίλησε ο Τραϊανός Δέλλας για τη μάχη της Εθνικής Ελλάδας με τη σκουάντρα ατζούρα (12/10, 21:45) στο Ολίμπικο της Ρώμης για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο πρώην προπονητής των ΑΕΚ, Ατρόμητου και Παναιτωλικού υποστήριξε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πέσει επίπεδο και ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί περίεργο το γεγονός ότι δεν καταφέρνει να προκριθεί σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργάνωσης.

“Δεν είναι περίεργο που η Ελλάδα δεν προκρίθηκε. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει πέσει πολύ στο ranking και τα ματς είναι πιο δύσκολα. Κάθε φορά που δεν καταφέρνουμε να προκριθούμε μας είναι άσχημο, αλλά η Ελλάδα δεν είναι στο επίπεδο που ήταν πριν. Έχουμε σημαντικούς παίκτες, αλλά είναι άλλο πράγμα να παίζεις για μια ομάδα κι άλλο για την Εθνική. Για το ματς με την Ιταλία λείπουν σημαντικοί παίκτες όπως ο Παπασταθόπουλος, ο Μανωλάς, ο αρχηγός Τοροσίδης”, υποστήριξε για την Εθνική και στη συνέχεια μίλησε για το ξεκίνημα του Μανωλά στη Νάπολι:

“Ο Κώστας έκανε την επιλογή του, ξέρει καλύτερα από εμένα. Η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα. Για κάθε παίκτη είναι δύσκολο να βελτιωθεί εάν δεν παίζει σε μια σημαντική ομάδα. Ο Κώστας είναι τόσα χρόνια στην Ιταλία και βελτιώνεται. Η Ρόμα δεν με πείθει, κάτι της λείπει για να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Για εμένα το καλύτερο κεντρικό αμυντικό δίδυμο στη Serie A είναι το Μανωλάς – Μπονούτσι. Θα άφηνα στον πάγκο τους Ντε Λιχτ και Κουλιμπαλί”.

To Top